Ви благодарам ем мили ем драги луѓенца за поздравите. Ме развеселуваат Специјален предновогодишен поздрав бек и поздрав до специјалните: @Biodevojka @macka91 @Anabelle.Amorette @Elissa @kjukli @duffi @Ketchup @Mama25 @galapce @LivingGlam @poenta @vitamina @sesilija @Mishela @Bridget @RainBow @do-re-mi
@Adina да сте ми живи и здрави ти и целата фамилија, денеска освоивте еден куп награди и јас и бимбо многу сме радосни најдобрите Сано сокови само за вас мадам вреќа брашно, за празниците сега да си сукате по дома зелник мазник едно друго мекици.. па и нас да ни пратите и две карти за концеротот на Милица Тодорович
@Elissa Ahhhhh Dragan kolku sum vozbudena.nagradite se preubavi. imam i kafe Bravo,da ti go procitam barkodot za tepsija burek?? ama taze da e,inace go nekjam
@Elissa Ja obozavame milica i jas i mazot mi,posebno pesnata moje zlato,oti nie si imame zelezata,pa cesto tamu ni e na repertoarot
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @hermosa @mirandaa @crimson @Sawyer @PogbaPol @Kukla994 i site ostanati
@Snow-Star , фала на поздравот СП до @Someonespecial , @Anabelle.Amorette , @kjukli , @Simplicity , @Girl-love , @poenta , @LittlePinky , @Jordanovska-K , @Скопјетесакам За сите по едно и
Специјален поздрав до @Ginger^ заради белиот чај. Повкусно и поароматично нешто одамна не сум пробала. Cheers!
Благодарам на сите за поздравите,ви возвраќам од све срце поздрав на сите.Скопје ви посакува да имате убав и исполнет викенд.
Специјален поздрав за @macka91 и @Sky-butterfly ви благодарам убави дами на поздравот пријатно ме изненадивте. Во слободно време уживам да ве читам Да не ги заборавам останативе членови кои сакам да ги читам @Annath @AnaKarenina @mims-89 @Sexybaby86 @LivingGlam @Kukla994 @marama @Lady Phoenix @Abrakadabra @mirandaa @joy1 @Libera @ceca-1 @IronLady @Someonespecial @crimson @duffi @vitamina Уживикајте во декемврисково сонценце и имајте убав ден