@kjukli Без грижи... Да ти дадам мотивација со песнава, ако не ја знаеш. Слушни само колку духовно ќе те исполни. Позз
До @Kukla994 и @crazylady полесно и позабавно ќе ни биде заедно, а мислам добро би ни дошла и една чаша црвено вино
Пред се, најспецијален поздрав до @Mama25 - ептен ме израдува со поздравот, и јас тебе сакам да те читам, особено ми се драги твоите фотографии во соодветните теми Исто така поздраво до @Winter Lady @lunicka @kjukli @Summerlover @Elissa @Someonespecial @PogbaPol @Nightwalker @Waka-waka @Abrakadabra и останатите девојки од погоре
Eден НАЈспецијален посебен поздрав до моите @QweenSM , @Someonespecial ,гушки и бацки милички Огромен поздрав и до вас луѓенца, обожавам да ве читам @Umbrella22 @Barbie20 @Kukla994 @Yowannty @AnaKarenina @mims-89 @Winter Lady @Lady Phoenix @Anabelle.Amorette @crimson @Lella @Mishela @Viktorijaaa5 @Marossa @cresa-jagoda @Dream-Girl @CirezD @SV1911 @lovemme @vitamina @presiosaP Имајте убав ден
Еден понеделнички поздрав до: @LivingGlam на која ѝ посакувам среќен роденден, многу повеќе насмевки, а помалку нервози @do-re-mi, чии фотографии на форумов секогаш ги препознавам уште пред да видам дека се нејзини, без разлика во која тема ги постира @Shelea која готвењето го зачинува со исто толку љубов и страст како и пишувањето поезија @bittersweet чии постови во СДК ми недостасуваат, имам чувство дека не сум во тек со сите палавости на нејзините малечки @Summerlover затоа што секогаш кога ќе слушнам латино, ми текнува на нејзините летни постови со стихови од песни и по некое коктелче @TheCandy880 за која многу ми е мило што се врати тука, дел од нејзината поезија што ја постираше на форумов сè уште ја паметам Ви посакувам убав понеделник и уште поубав вторник, се надевам за повеќето од вас е неработен Јас утре планирам да китам елка, па во тој стил ве поздравувам со мојата омилена божиќна песна
Гледам, гледам, Лејди. Ќе ставев и ја можда некоја слика, ама кога ќе го сомелам, сварам, сипам, кога ќе ми замириса... Ич не ми текнува на сликање, да ти кажам.
Speciijalen pozdrav do site feminkovci,naminav da ve pocestam bidejki imam 2 povodi za toa 1.Prvo i najvazno e sto stanav tetka na najprekrasnoto angelce na ovaj svet 2.Nagradena sum so trofej za cetvrta godisnina na femina,vo tek na ovie godini naidov na golema pomos i dobronamerni soveti tuka,se nadevam i jas sum mu bila od pomos nekomu jas sega mnogu retko doagjam tuka,no toa ne znaci deka ke se otkazam od femina,ve ostavam vo mir i dobro zdravje i sakam samo ubavini i pozitivni raboti da citam