Фала на поздравите девојки! Возвратен поздрав до @Madam-A @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Kimberly11 @SV1911 @Sanjichka007 !!!!
СП до: @Someonespecial @IronLady @Kukla994 @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Reachel @Valerin @Lella @honest girl @Аliсe @PogbaPol @Mr. Right @viktorxD @Lady Phoenix @Abrakadabra @Elissa @Adina @Madam-A @kim.k @crimson @Jordanovska-K @macka91 @Bender Rodriguez @Скопјетесакам @referentka @Summerlover @AnaKarenina @Marjan007 @Ivy89 @Natali.3 @srcence1607 @Adi888 @cresa-jagoda @kjukli @Dream-Girl Се надевам не заборавив никој. Имајте убава работна недела!
Поздрав и топла прегратка испраќам до @Ketchup Никогаш не си ме изоставил од твоите поздрави. Го ценам тоа Имај убав ден
СП до @DeepBlue Абе ај не лажи, не се твои мускулите, кај си клавал ти твои, сто години немаше аватар хахахах И штета ако го нема штурчето од четот, кој хит беше...
Сакам да упатам еден специјален поздрав до @crimson! Кримсон, од срце ти честитам и се радувам што стигна до финале и уште подлабоко од срце посакувам кога следен пат ќе ти упатам специјален поздрав, тоа да биде за да ти ја честитам победата на блогерскиов предизвик! Навистина го заслужуваш тоа!!!
Ajde eden pozdrav, so nova tradicija, za novata tema I za prviot pobednik, a toa e nasata najvredna, najubava I najmila domakinka @Lady Phoenix Ova si e nejzina rabota so tradicionalnive pozdravi, ama sama na sebe sigurno nema da si cestita, pa zatoa me ima mene Cestitki za pobedata lepotice!!!
Поздрав до сите "багабонти" од поддршка - @alisijad @Bebulleee @bebaa @ANGIE1 @*Cloudy Girl* @monik55 За малку ќе ја заборавев најголемата поддршка @butterflysk
Најпосебен и најспецијален поздрав до позитивната,мила @vitamina која е секогаш спремна да даде совет,да помогне и мотивира. Уживам да ги читам твоите постови. Имај убава вечер!
Еве со оваа песна ве поздравувам ... @alisijad @kukla21 @*Cloudy Girl* @Bebulleee @monik55 @bebaa We are survivors
Поздрав до сите што ме поздравија и што не ме поздравија. @Elissa @lunicka @eloves @zeka и да не ве набројувам сите од темата 40-ка. Посебен поздрав до @ninja35 Уживајте во животот премногу е краток.