Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.168
    Допаѓања:
    259.407
    На kukla21, Annath, LUCERKA и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    @Daleron добредојде назад во виртуелниот свет!!!! :hug::hug::hug::hug:

На Daleron, Аliсe и Adina им се допаѓа ова.
  3. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    @Captain-Omni
    на добро место си се паркирал (fingers) поздрав...
    знам дека ти треба малку празен но голем видик, да ја бистриш главата...

На honest girl и Captain-Omni им се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    OOOOOOOOOOOOOoooo благодарам мила, ама и Мртво море не ме собира :D
    :hai:Ај ти спремај се за викенд нај СП до тебе

5. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.168
    Допаѓања:
    259.407
    За @bittersweet специјален, најспецијален поздрав под казна дека ја забораив прееска :D

На kukla21, Annath, anel и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Simplicity

Simplicity Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    534
    @eliesaab Дали таков ми е периодов, такво времето, или до мене е - јас може не знам да се организирам... навистина не знам. Само знам дека немам време за ништо. Извини што ме нема како порано... Остани ми добра, па се слушаме.
    Те гушкам :hug:

7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    На Viktorijaaa5, Someonespecial, Kaley и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.955
    Допаѓања:
    177.782
    @Kaley Ти благодарам мила на поздравот. :) Голем, топол поздрав назад :sun:
    26224_l.jpg

@Rama ма! Пак ли тетка? :) Да e живо и здраво, убаво и паметно на тета малото сонце. :)
    Па дај наскоро свое во свои раце да чуваш.:P
    Еве ти една гушка... ама онаква.. коскикршачка! :)
    133590_view.jpg

Имајте убав остаток од вечерта девојки!
    И поздрав до сите останати. :)
    Christmas-drinks-blog-photo.jpg

На Kaley, Jordanovska-K и atala им се допаѓа ова.
  9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075
    СП до @anel и @Sky-butterfly :)
    За женските потреби и предизвици низ магичното заведување на излозите во градската еуфорија...

На anel и Sky-butterfly им се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.589
    Поздрав до најмилите кои обожавам да ги читам низ сдк, браво дeвојки за секој доловен збор и умешно составена реченица, секогаш внесувате позитивност индиректно на секој кој што ве чита, толку умешност и образнованост има во секој од вас.

@Lella @julie77 @Umbrella22 @JollyGirl @Summerlover @Daydream @Waka-waka @Jordanovska-K @Kukla994 @Be-yO-nCe @macka91 @presiosaP @deskarada @Wahnsinn @lovemme @blueberry93 @natemila @poenta @Rama @Yowannty @Kaley @Marossa @Црвче @Аliсe @Скопјетесакам @Ketchup @PogbaPol @Priroden @CrazyOne @IronLady @kjukli @GirlLove @sia.bella @buba4e89 @crazylady @Winter Lady @mssuniquee @Sanjichka007 @Valerin @MiloMalo @N.Kety @sofijanoka @Peppermint @Someonespecial @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @eliesaab @Elissa @Adina @eloves @Dennings @Marijana93 @crimson @anichka94 @Crna Dama @QweenSM @cresa-jagoda @Divinebutterfly @Libera @Adi888 @Viktorijaaa5 @Jenniffer @YoungandBeautiful @Lady Phoenix @GirlRose @Petra777 @Ginger^ @sweetgirl358 @sparklie @Emy867 @senza.parole @Mr. Right @duffi @Beauchamp @Dream-Girl @Nausicaa @H.VAGA @LUCERKA ......@Doozy те чекав да ми пишеш, сп мила :*
    @AnaKarenina најмудрата Меѓу сите..
    @marama прекрасната и мила...
    @LivingGlam сп мила :*...
    @Anabelle.Amorette возвратен сп до тебе, ти благодарам за сите зборови миличка, ти се висхитувам на образовноста, паметот и разумот кој што го поседуваш на твои години, само биди храбра и оди напред, тр очекува прекрасна иднина. Ти си една млада прединета дама која што неуморни чекори кон иднината и се справува вешто со сите животни предизвици. Те гушкам, баш пријатно ме изненади.

Поздрав и до жените на темава која што ја обожавам а тоа се..
    @DVAANGELA
    @mareane
    @ozbilnazena
    @referentka
    @MilaP
    @♡BuBaLe♡
    @Esmeralda-MD
    @ALISA0000
    @galapce
    @anel (пријатно ме изненадуваш се секој пост во сдк да знаеш, :*)
    @bittersweet
    @ph.orhideja
    @MacenceEna
    @Eli23
    @monik55
    @tessie
    @Annath
    @Sky-butterfly
    @Daleron добредојде жено :*

За крај да си ја поздравам мојата најмила @Mishela , ти си знаеш колку те сакам.

Последна измена: 15 декември 2015
    На cresa-jagoda, Dream-Girl, GirlRose и 40 други им се допаѓа ова.
  11. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Специјален поздрав до @Daleron мило ми е што се врати, недостигаше на форумот :hug:
    :hug::hug::hug::hug::hug:

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    19.761
    @vitamina благодарам на поздравот. Да те прати сета срека, баш те читав во сдк, ептен ми е мило за тебе. До останатите феминки да Ве поздравам со една слика
    ni-being-nice-9073064-317-111.gif

На Jordanovska-K и vitamina им се допаѓа ова.
  13. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Јас не сум седнала асално да ги поздравам сите што сакам од причина што постојано заборавам некој и после ми текнува. :doh: Затоа сега ќе седнам и ќе си го измачам мозокот убаво, ама ќе ги поздравам сите. :D

Најпрво да си ја поздравам агарио екипичката, мала ама јака... :rock: А тоа е мојата Бичитикат @Valerin и @Someonespecial. Потоа дружината од чет, горните две и сите други мои роднини кои неизмерно ги сакам :hug: @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Ketchup @PogbaPol @Kukla994 @Аliсe, и тука ќе го ставам и @Marjan007 иако не доаѓа на чет.

Потоа голем поздрав до луѓето чии постови обожавам да ги читам: @vitamina @poenta @sia.bella @sofijanoka @Yowannty @theowndemon @Captain-Omni @Cka @Viktorijaaa5 @Madam-A @Summerlover @AnaKarenina @crimson @Скопјетесакам @Umbrella22 @Waka-waka @Jordanovska-K @buba4e89 @cresa-jagoda @Jenniffer @jovanovska94 @GirlLove и морам еден посебен до @Читател бидејќи да бидеме реални легенда е. :D И од мене ја имаш поддршката :lol: (highfive)

Овој следниов морам да го упатам специјално до неколку личности со кои мислам дека имаме многу теми заеднички и се согласувам со нивните ставови, а тоа се: @Bender Rodriguez @CameliaMiller и @LivingGlam :hug:

Со еден апел да не се губат многу многу ( :D ) ги поздравувам и: @Marossa @Rama @mirandaa @Moonstone.17 @nevermet18 @ColoursOfTheRainbow @julie77 @IronLady @Marijana93 :hug:

Поздрав и до: @Lady Phoenix @Ginger^ @Abrakadabra @Serafima @Daydream @natemila @bittersweet @presiosaP @GirlRose @LittleChili @Reachel @eliesaab @Butterfly-Girl @DVAANGELA @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @kjukli @macka91 @SV1911 @Libera @Mishela @marama @CrazyOne @Be-yO-nCe @Elissa @Adina @eloves @honest girl @crazylady @Adi888 @Mr. Right

Пак заборавив некој ама јбг. :D Поздрав и до сите други феминки и феминковци, ве сакам многу. :hug: :*
    Праќам зимска атмосфера до сите. :coffee: :smirk: Седете до прозор и гледајте ги ѕвездите. Нека и ѕвездите ве гледаат вас. :inlove:

На cresa-jagoda, GirlRose, LittleChili и 25 други им се допаѓа ова.
  14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Сп до сите што ме рсплакавте. Не бев свесна дека има толку личности на кои што им недостигав :hug:

14uhrtwHappyanniversaryfromBettyBoo.gif

На mal.ecka, Viktorijaaa5, 1209 и 8 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    @deskarada Бидејќи е цврста и силна. Само така продолжи :hug:
    @vitamina Фала што ме ислуша:*
    @kjukli Чекам детали од концертот:*

images.jpg

На deskarada, kjukli и vitamina им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.589
    @Daleron ти не си свесна но имаше многу членови кои што секојдневно прашуваа и те поздравуваа баш тебе.:)

На mal.ecka, crazylady и Daleron им се допаѓа ова.
  17. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Луда си ејј, хаххаа :hug: :*
    @vitamina Фала ти женска на поздравот.Биди ми поздравена и ти.
    @crazylady Оваа па ептен ми е миличка :hug: :*
    @ceca-1 @Kaley @Rama @kjukli @duffi Ептен сте ми мили сите, голем возвратен поздрав до вас.
    @theowndemon @LivingGlam @marama @Abrakadabra @DVAANGELA @natemila @SV1911 @Natali.3 @kim.k @VladeMila @mimi**** @mims-89 (кај те снема) @1209 @Summerlover @joy1 @Ctete @zalosna @toogood @bella.s @irenna @Salome @eloves @Jenniffer @rose60 @Annath @Kukla994 @Ketchup
    И најспецијален до @buba4e89
    Послужете се кој што сака (highfive) recept-na-denot-neskvik-karamela-torta-03.jpg karamel-torta.jpg 55676_3_630x0.jpg karamela-torta.jpg 714dda4914c8aa32bebf2db219396175.jpg download.jpg Brendi-1.jpg

На Annath, kim.k, duffi и 11 други им се допаѓа ова.
  18. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.589
    @Winter Lady поздравот нека ни биде за заедничкава торта, абе прсти да излижиш, а и богами морам да те пофалам околу кујната, вистинска домакинка си. Секоја чест. :*

На crazylady и Winter Lady им се допаѓа ова.
  19. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Мислиш на онаа чоколадната што двапати ја правев :?: Леле вака јавно не ме срами бе жено, каква реклама ми удри :lol: :rofl::rofl: сепак многу ти благодарам.Кога ти се јаде, ќе се трудиш да направиш :DСега те читнав, среќна вест си пишала, па како денес што имаш неизмерна среќа така и секој ден ти посакувам.Чекори по патот кој те исполнува и го очекуваше долго време :*
    20151010-prekrasni-esenski-pejzazhi-go-najavuvaat-doagjanjeto-na-esenta-m.jpg
    Епа ајде да упатам уште поздрави, гледам сум заборавила многу фини луѓе.
    @Eli23 @Oscar Lady @sesilija @galapce @okcenzi @Lady Phoenix @Mama25 @JollyGirl @macka91 @presiosaP @MiloMalo @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @crimson @Ginger^ @cresa-jagoda @Nausicaa @Beauchamp @AnaKarenina @sia.bella @Mishela @monik55 @mama89 @Kala22 @kala21 @EMoonlight @Giovanna @Adina @ludoto19 @cooll @girl-miri Многу ми е глупо кога ќе видам дека некој ми стиснал лајк а него го нема во поздравите епа ај и до @Jordanovska-K и @ninja35 поздрави :D
    14558.jpg 6a00e5529a0394883401348070fa89970c.jpg Martini-11454.jpg

На cresa-jagoda, Annath, Adina и 12 други им се допаѓа ова.
  20. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    @crazylady, Супер си поминав, штета што морав порано да заминам, но крив е Енрике што касни 2 саати. Искрено имав поголеми очекувања, па сакам да одам пак во мај, ќе видиме како ќе испадне. Гушки до тебе мила, фала ти на поздравот. :hug::hug:
    @Winter Lady, Поздравче миличка :* :hug:

На crazylady, Priroden и Winter Lady им се допаѓа ова.