Поздрав назад до милите @vitamina и @Lella и поздрав напред до исто милите @Someonespecial и @Sky-butterfly! Имајте убав доцно-есенски ден лични цурици!
специјален поздрав до @koritsaki (одамна се спремам да ја позз) Среќен роденден, малку доцнам ама не е проблем мислам да си жива и здрава.... и оти си мераклика на шминки повели
@AnaKarenina колку пријатно ме изненади со постот во сдк во врска со честитките Се надевам дека ќе поминеш и од кај мојата улица и ќе оставиш прекрасна честитка баш во нашето сандаче Ако не,се надевам дека некој близок ќе ми се пофали дека добил мало изненадување
Поздрав бек @Viktorijaaa5 и јас се надевам дека ќе добијам некаков фидбек од честитките, иако планирам да останам анонимна во нив Ама можеби ќе сретнам некоја слика по социјалниве мрежи, па ќе знам каде отишла барем една од нив Во духот на претстојните празници, те поздравувам со колачиња
@mirandaa Почетокот на врската е најубав, затоа уживај максимално во него.Исто и ти @crimson - ќе, ако добро сум те сватила
Закаснет ама не и заборавен поздрав @vitamina мила ти благодарам, наоѓам инспирација секаде околу мене. Ти ги спакува ли куферите? Сета среќа на светот ти ја посакувам Благодарам @poenta и тебе. Знам дека ја сакаш природата па се надевам и ќе уживаш и во оваа зимска идила
До сега не сум пишала во темата, не сум многу активна членка, но некои членови ми имаат оставено впечаток, па би сакала да ги поздравам. СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до оние чии мислења ме насмеале, расплакале, воодушевиле, помогнале или се совпаднале со моето од збор до збор (редоследот на наброените нема значење): @Lady Phoenix , @Annath , @RainBow , @AnaKarenina , @crimson , @galapce , @Sky-butterfly , @lunicka , @Val-Dim , @joy1 , @bella.s , @leona83 , @Bender Rodriguez , @Cka , @ninja35 , @danichap , @bittersweet , @anina , @srcekrsacka , @LivingGlam , @MilaP @Peco @vitamina , @imelda @srceBUBALEsrce(толку се снаоѓам од телефонот ) ... ОБИЧЕН ПОЗДРАВ до сите други членови на форумот .
Доцнам на форумов со одговори во последно време Поздрав назад до најмилата Спецка @Someonespecial и најмилиот Кечо @Ketchup. Се надевам дека во скоро време ќе посетити дел овие земји И возвратен поздрав до @Lella. Сите ти велат дека си паметно девојче, ама многу не знаат дека си и талент за цртање ( видов јас во темата за цртежите ) А знам дека сакаш да го набљудуваш ѕвезденото небо, па те поздравувам со оваа слика
Специјален поздрав до @kjukli. Со тек на време избледуваат некои спомени, нема да те измачуваат . Be happy and smile! Кога најмалку очекуваш ќе се случат позитивни нешта кои ќе те расположат максимално.