Мене ми фали едно чоече ко си пишевме со екипата на чат...сеа ми го нема нешо некако... Ако видиш еве еден СП брат за тебе @Sawyer
^ Во сдк напиша пост дека ке дојде другата година во ноември, и дека му здосадило малку.Не го влечело многу.Така нешто.Незнам дали чита.Но не верувам. @IronLady Знам , ама нека ти биде лекција, друг пат да не напаѓаш некој кој не го познаваш доволно , напишав уште многу, но ќе ти го пратам во лп.Тешка сум за попуштање, ама ќе бидам човечна и ќе те поздравам искрено од срце што ми го кажа ова така јавно.За старото другарство мислам дека нема да ме одбиеш една сахер торта.Изеди ја цела, јас ќе си направам друга.
На почеток е секогаш така, и ти ми контраше, и ја тебе, сега морам да те пофалам дека скроз се поправи во позитива Во чест на тоа, ќе ја прифатам тортата, знаеш благо не речи 2 пута, одма прифаќам
Ми го разубавувате секојдневието читајќи ве на форумов. @Summerlover ,@Madam-A ,@Cka ,@bittersweet ,@Annath ,@Doozy ,@Mishela , @calliope ,@Lilit ,@Captain-Omni , @Viktorijaaa5 ,@crimson ,@1209 ,@Magnolija ,@Lella ,@Gea ,@AnaKarenina ,@julie77 ,@marama ,@Sanjichka007 ,@sesilija ,@TheCandy880
@Bridget иако денеска си расположена за друг вид музика јас сепак ќе те поздравам со Dire Straits и една моја омилена @Скопјетесакам нека ви е вечна славата да сте живи и здрави сите @Waka-waka поздравј и до тебе мила
Ајт еден голем поздрав до @rose60 @MilaP @IronLady @DVAANGELA @mimi**** @eloves @referentka @crazylady @Annath секогаш кога ме лајкнува ме потсеќа дека стално некој заб ме боли, и дека треба да одам да го правам Имајте пријатен ден. @Скопјетесакам Нека ви е вечна славата.И за многу година да ви е.
Фалаа душо и до тебе поздрав Добредоjдени се сите штотуку ручавме не фати вечера скоро Гостите се изнаjадоа гравче сармичка маслинки риби ,jас само рибички без лепче па сега ми иди да повратам
Убаво е кога човек знае дека има некој до себе. Дека има љубов, топлина, искреност... и дека таа искреност сеуште тлее во срцата на личностите кои се околу тебе. За нив.... @Mama25 @agios @♡BuBaLe♡ @tessie @stylishh @jesicaalba @Srekicka @Philippa @Makide А најпосебен поздрав за мојата прекрасна кумашинка. Која дозволи да влезам во нивниот живот и да бидам дел од нивниот.
Do @Be-yO-nCe Drdalo edno! Ela da si pieme caj, kafe..I da si zborime NA CEL GLAS KAKO SHO NI DUSHA SAKAAAAAAT!!!! WAHAHAH