Кукло мојааа!!!Пријатно ме изненади во ваков шити деј!!Чест и задоволство ќе ми биде женице!!!Има да грмиии!!!!
Сакам да упатам еден многу специјален поздрав до @Ketchup-ето наше најмало и најсакано, на кое му се оствари една голема желба: Кечо, со здравје да си го служиш апаратот и само убави слики да правиш!!!! Јас сега во поздравов нема да ти ставам слика, зашто ти веќе во раце го имаш тоа што го посакуваше. Сега ти си на ред слики да ставаш по форумов!
^Лејди ако сакаш пиши ми во лп каков е твојот, колку го зеде, и ако сакаш слика ми постирај. @Ketchup Иста молба имам и до тебе, и нека долго те служи.Чекаме убави фотки.Ме фати мерак и мене од вас да си купам бее, ах колку сте лоши.За глупости давам пари, а за апарат не ми се даваше.Следен ќе ми е за купување, @IronLady кога тогаш ке собереме ние две . @marama Кај те снемува тебе од време на време ? Фалат твои постови, посебно блоговите. И твојата смиреност
СП до идниот дечко...според хороскопот(од http://www.crnobelo.com/zabava/bonus-horoskop/36610-godishen-horoskop-za-2016ta-lav)оваа година е таа година
Денес специјалниот поздрав goes to... @marama . Пријатно попладне марамка и да продолжиш да си ја китиш елкичката и во годините што следуваат. ⛄❄⛄❄⛄❄⛄❄⛄❄
Најспецијален до @ladyphoenix, Ти благодарам многу на убавите зборови. Многу си мила и ведра, секогаш си спремна за поддршка и помош. И мило ми е што имам чест бар виртуелно да те знам. Гушки и голем поздрав до @Abrakadabra, И поздрави до многу мили феминки кои секогаш ми измамуваат насмевкии и ми го разубавуваат денот, ви посакувам убаво неделно попладне. @bittersweet @Someonespecial @Anabelle.Amorette @vitamina @mirandaa @crimson @LivingGlam @Mishela @AnaKarenina @Sanjichka007 @Minnie 1 @Kukla994 @IronLady @macka91 @marama @eloves @Giovanna @Winter Lady @buba4e89 @joy1 @Jordanovska-K @jovanovska94 И до феминкковциите @Priroden @Ketchup Не бива да ги ставам во иста група,
До @Captain-Omni и @Madam-A за она ваше мачор, една драга личност ми се обраќа така и ме потсетува на неа.
Фaлa нa пoздрaв брoјче Бaш ми е милo штo те пoтсеќa нa нештo убaвo Чирс! Имaј убaв ден Сo љубoв, твoјa М,
I believe in the kindness of strangers. Специјален поздрав до @Mr. Right ,мојот нов френд. Да знаеш тука сум за тебе и за да ти дадам куп совети, било во 2 попладне или 2 ноќе.
I believe too. Фaлa ти мнoгу. Пa не мoрa сaмo јaс дa дoбивaм сoвети, aкo нештo и тебе ти требa и јaс сум тукa зa тебе.
@crimson ептен ми се направи ќеиф!!!! Честитки за победата, иако имаше нелојална конкуренција! Ти посакувам соработката да ти оди совршено (претпоставувам ќе имаш соработка сега како заштитно лице) и да ти се множат вакви успеси и во иднина!!!! Поубаво нешто не можеше вака предновогодишно да ти се случи! Остани така едноставна, забавна и кул како што си беше и до сега!
Фала многу @Lady Phoenix, не само за поздравов, туку и целата поддршка додека траеше натпреварот. И не само тебе, туку сите што гласавте. Не можам да ви опишам колку сум среќна, и се уште не ми се верува дека ова се случи!
Специјален поздрав до @Mr. Right . Гледам по постовине ја слушаш Sia,па во поздравов еве песнуле плус. Have a nice day!
Специјален поздрав до @crimson и стварно бравос за победата, мило ми е што гледам дека уште има некаков натпревар кај нас у кој сеуште може да победи најдобриот. И уште еден специјален поздрав до твојата главна конкуренција у натпреварот - сијамските близнаци, кои чим прв пат ги видов, одма ги замразев, особено зашто нешто ми кажуваше дека баш они ќе победат. У секој случај, мило ми е што не сум бил у право.
Го возвраќам поздравот до сите оние кои одвоиле време да ме спомнат во своите постови @Winter Lady зарем само на заби те потсеќам?