Најмногу ти фала мила моја.Ти си јака жена која ми даваше неизмерна подршка во тие најтешки денови за мене.Ти си прекрасна жена полна со љубов
@buba4e89 @Someonespecial Касно гледам, но ви благодарам на поздравчињата милички, многу поздрави и до вааас, гушкии Знам дека ќе уживате во топло чоколадо со манчмелоу
Една специјалка до филозофите од прва смена на чет: @Elissa @Adina @Captain-Omni. Готово, ја оправивме државава.
Па ти мене ме расплака мила . . Ти ја посакувам сета среќа на овој свет и наааскоро да се гушкаш и со твојата трета среќа
Еден поздрав до @Valerin ,чисто да ја потсетам дека постои форумов. Каде си вампирке?! Не' заборави мор. Да се нацрташ овде што побрзо,verstehen Sie? Недостасува твојот хумор на чет, љисиц.
Поздравче до @LivingGlam , ми даде добра идеја со тоа плагинчето за блокирање на Гугл хром. Еве веќе неколку дена успешно се самоблокирам по интернетов, стејинг фокусд енд евритинг енд ирнинг мани енд ол д шит дат камс уит ит.
Ми ја разубавевте вечерта морам да признам, а воедно и ме насмејавте многу па еден најголем поздрав до вас две цурици мои @hermosa @Marijana93 Ве гушкаааам силно.