СП до @Mishela, кога ја видов сликава ми текна на тебе И до @Edie.S, една од феминките со која имам многу заеднички работи И пожелно е почесто да пишува тука Ти посакувам убави празници со една фотка од Меди
Не е специјален, туку е обичен, нормален поздрав до форумџики и форумџии кои ги читам, ми го прават престојот на форумот забавен... @Cka @Elissa @Adina @Madam-A @Valerin @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Kukla994 @Sanjichka007 @Abeja @Lilit... @Bridget иако се хејтаме, @Someonespecial @Anabelle.Amorette @1209 @Ginger^ @imelda @Doozy @lunicka @julie77 @Priroden @Marossa @AnaKarenina @danichap @Nausicaa @sia.bella @Jordanovska-K @calliope @Dream-Girl @IronLady @Daleron која очигледно нè напуштила, @crimson @LaraSolare @kim.k @senza.parole @tessie @Hipica и кого пропуштив да се пријави. Имајте прекрасни празници, посакајте му чуда на Дедо Мраз, јас гарантирам дека ќе ги добиете. Може ќе касни малку, можеби кај некои и малку повеќе, ама he will deliver. Нормално, пишав и во СДК, распламтете страстите, нема НЕ во „трета база гушкање“, опуштено и слободно со гризањето и шамарите, на кој не му се свиѓа нека си оди дома кај мајка му. Повелете подароци и не се трудете да ги пазите омотите.
поздрав и до тебе @Captain-Omni . Фала на убавите желби Морам да ти кажам дека ми стигна нотификација, во истиот момент кога (урлав од смеење додека) ти го читав постот во сдк . Имај убави празници и ти . Од секс и пршута никад доста! Убав викенд мачор! Со љубов и страст, твоја М,
Најголем поздрав до тетa @Rama која мноооогу недостасува,ама оправдано е,зафатена е со внуците. Сигурна сум дека многу те развеселуваат,бидете најсреќни! Еден куп прегратки и до тебе и до нив.
Најголем и најспецијален поздрав до @galapce Уште од минатата година ми прирасна за срце, колку жестоко се бореше за малото тарзанче, и на неговото раѓање толку многу му се изнарадував како на дечињата на братучетка ми. А, никогаш не сум те поздравила. Силна и храбра жена си со големо срце, и секогаш искрена. Обожавам да те читам. Топол предновогодишен поздрав до тебе. Ти посакувам бескрајно многу убави моменти со бебушко и Тарзанот во 2016та.
До сите !!!! Посебно до @deskarada ја читам нешто ми е даун. Срцка,само за тебе Малку shake ur a** girl Се,ќе биде без грижа
Сп дo: @Lady Phoenix @IronLady @Kukla994 @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @anichka94 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @PogbaPol @Marjan007 @honest girl @Reachel @AnaKarenina @crimson @Madam-A @Sky-butterfly @macka91 @kim.k @poenta @calliope @Abrakadabra @Rama @Summerlover @GirlRose @LittleChili @1209 @Bender Rodriguez @referentka @Jordanovska-K @Valerin @Lella @Dream-Girl @Аliсe @vitamina @Elissa @Adina @Adi888 @srcence1607 @Umbrella22 Имaјте убaв викенд!
Фала на поздрав @marama И да знаеш ти секако зрачиш без разлика дали си дотерана или не така да симпатијата сигурно и не забележал дека не си средила. Имај убав ден
Најспецијален, неделно-отрезнителен поздрав до @Sanjichka007 и апел до неа да каже какви сè алкохолни пијалоци конзумира за и ние од кланот „не знам зошто не ми делува никаков алкохол“ да се поднапиеме барем еднаш во животот.