Сп до сите што ме поздравиле..ве поздравувам и ве гушкам силно И сп за сите што книга не чепнаа викендот си ги наредив оценките, сега си уживам
СП до тебе, докторице Ме испровоцира јавно да направам профил, па еве ме Ете сега нонстоп ќе се дружиме и кога нема да сме во можност да се видиме ПОЗДРАВ
сп до сите феминки, со една преслатка песничка.... http://www.youtube.com/watch?v=BUKq7DLo ... re=related
СП поздрав понеделнички до сите хронично ненаспиени...... Имајте убава недела феминкииии.... Еве по едно кафе за расонување.... БУЈРУМ!!!!
Бројке како сум изнервирана и да тепам ќе почнам. Виртуелни боксови ќе мавам. Фала на поздравот. Поздрав и до Горде.
Ви благодарам девојки што сте мислеле на мене и што сте ме поздравиле... Ајде и јас да упатам еден СП до: Сестра ми Џули , најмилата Пирамидка, урбаната Трендафилче, емотивното диво и претерано созреано девојче Wild Child, Милата заљубена Annnni, интересната BoaVista, толкувачката Багуфче, позитивната Go-Girl, насмеанoто Бројче , Ангелското девојче Angelche, острото Оффспрнгче, веселото Марамче, медијаторски настроеното Виножитце, неверното девојченце Unfaitful18, и нашето секс гуру Sesi Без лутиш ако не сум спомнала некој, ќе се поправам во наредниот пост упатен на оваа адреса Останете ми такви девојки, какви што сте!
би ју, старфиш, анннни, бокичка......фала ви на поздравот за вас вратив неколку страни наназад да видам кои ме поздравиле и не ставив лајкови туку еве вака ви се заблагодарувам...нели така се договоривме Поздрав до сите што ја преживеаа и ќе ја преживуваат колоквиумска
До Мимс и до Кате што се потрудиле да ми направам мини психо-анализа. Ви благодарам девојки, со мала забелешка... Не сум ситна воопшто и добро поднесувам притисок. Останатото е 5