Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    ********Годините минуваат времето лета ние живееме кој колку може и како може.
    Кој поминал убава година му посакувам наредната да му биде уште поубава а кој не успеал да се реализира сега му е мајката во 2016 *.*.*.*.*.

Бидете здрави живи среќни и весели сите. Исполнети со позитивна енергија и љубов. Арно рекле живот пише романи, ама ние самите сме си писатели... Во оваа новата повеќе време да си посветиме на самите себе...
    Поздрав до сите убави, поубави и најубави (оти само такви има овде) феминки секако и феминци....Нема поделби кога станува збор за новогодишна честитка....
    Многу ме радува тоа што сум дел од фемина, едноставно прекрасно место.
    Од срце ви посакувам на сите СРЕЌНА НОВА година.....* * & & &*&&*& :sun::sun::music::music::music::party::party:

На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, ninja35 и 24 други им се допаѓа ова.
  2. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Pocituvani feminki i feminci,omileni,sto si go razubavuvame denot ceeeeelata ovaa godina,a se nadevam uste mnogu drugi... Spodeluvame,se raduvame na tugjite uspesi,se poddrzuvame,ohrabruvame,zaedno taguvame,pa povtorno prodolzuvame,abe edinstveni sme.. Da ne dolzam,sakav malce predvreme da ve pozdravam,poso utre navaka nataka,pa da ne nemam vreme,pa mnogu ke mi bese krivo :D
    Pod mojata novogodisna elka godinava imat polno vitamini,a zs znajte i sami,moram da bidam poslusna mama :D
    600721_1107245305974497_3471832593736685724_n.jpg
    Pa ke ve pozdravam so red : Za moite omileni od Modni kritiki spremiv pokloncinja,ne mi zameruvajte ako se mali,spremeni se so mnogu ljubov i vnimanie @mirandaa @crimson @marama @Rose96 @mssuniquee @natemila @senza.parole @LaraSolare @macka91 @Adi888 @miss-bootylicius @1209 @kjukli
    12360106_1094874687211559_7239885667370955746_n.jpg
    Za najhrabrite zeni od temata Poddrska za site onie sto sakaat da zabremenat @kukla21 @Bebulleee @milenija @delvi @ANGIE1 @Abeja i site ostanatii vi posakuvam po edno vakvo vo januari,bez prigovor
    unnamed_zpsad1ba75f.jpg
    Za site idni mamicki so koi se seovetuvame i spodeluvame vo temata Trudnicki muabeti @AngelOfArh @M.Alan @fairy88 @Cka @Tinushka @only44you @flower30 @jacqueline.s @Mariangel @zalosna @MaLeCkO :) @slobodka @mimidjon @coconaut i site ostanati..Za site po edno pokolnce,polno so ljubov!
    12359998_1097524256946602_1485680714659504392_n.jpg
    Za mojata familija na forumov
    Bracedot @Elissa snaa mi @Kukla994 Braced mi @Marjan007 teta @IronLady @Someonespecial Da ste mi zivi i zdravi!!! Zirnete vo kesite,ke se iznenadite :P
    12226920_1084994861532875_2677822087778543741_n.jpg
    Za drustvoto nezamenlivo
    @Elissa @Captain-Omni @Sanjichka007 @Madam-A @Lady Phoenix @Ketchup @Kukla994 @Rama @vitamina @Winter Lady @Petar80 @joy1 @Bokchee @girl-miri @galapce @danichap @Minnie 1 @Sesil @s1a1n1d1r1a1
    12313781_1091814880850873_874601229357906314_n.jpg
    Site ostanati,koi ne ve spomnav,a sekako ste poednakvo vredni i za vas imam pokloni,otvorajte bez maka,ne ja pazete hartijata,partal neka bide :D
    10314639_1102120169820344_7486885004810234757_n.jpg
    SREKJNI NOVOGODISNI I BOZIKNI PRAZNICI DRAGI MOI LUGJENCA!

На Wahnsinn, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 26 други им се допаѓа ова.
  3. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Adinaaaa:f: :l: Ti blagodaram mnogu najmila!
    Ti posakuvam pred se mnogu zdravje vo novava godina sto doaga, a potoa i se ostanato sto posakuvas.
    :hug:
    Look what I have for you!! :*
    baby_postfeature-3.jpg
    booties.jpg
    Emma-Willis-Shoppingjpg.jpg

На Kukla994 и Adina им се допаѓа ова.
  4. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.104
    @Pcelka94
    @danichap зошто ме расположи со теретаната.
    Девојки ве гушкам :hug::hug:

На monik55, Pcelka94 и danichap им се допаѓа ова.
  5. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    На Kukla994 и mirandaa им се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Сакам да ја искарам Бичитикат што ја нема толку долго, да го загрева столчето и да ги завршува тие нејзини обврски зашто we're dying over here. :(
    И да те означам, пошто знам дека мразиш лигавења и затоа стоиш подалеку од темава. :rofl:
    @Valerin дојди да те излигавам, кучко моја златна! ^_^ :inlove: :* :hug: x69 [​IMG]

На Jordanovska-K, Ketchup, Anabelle.Amorette и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    I kaktusot ni ovena, ama, aj, samo neka dojt pa nov ce kupime :(

На Lady Phoenix, Ketchup, Valerin и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    :hug: :hug::hug:

На makgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    73.477
    Фала на поздрав @Adina . И јас спремив скромен поклон за тебе :D

На Adina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Вo пoследниoт пoздрaв зa гoдинaвa немa дa двoјaм никoј. Нa сите членoви тукa им пoсaкувaм среќa, успех и се штo сaкaaт дa им се испoлни. :l:[​IMG]

На Аliсe, cresa-jagoda, Esmeralda-MD и 22 други им се допаѓа ова.
  11. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ajde ijas da ve pozdravam site komplet i da vi posakam mnogu ljubov I zdravje vo novata 2016 godina I da vi bide poispolneta od bilo koga!!
    Posebno gi pozdravuvam onie clenovi koi ce ostanat so mene na
    Femina I tuka ce si slavime I ce si pominime najludo. Poludo duri I od v ludnica :l:
    gifts-aa-xmas-gifts.jpg

На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, mirandaa и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    @Adina
    Среќни прaзници и тебе витaминскa мaми.
    Пoшo не мoже дa ти врaтaм пoздрaв сo aлкoхoл, еве ти мaлo пoклoнче ;)
    Твoјa М, :makeup:

На Adina му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    @Adina, Ти благодарам многу миличка :hug::hug: Ти посакувам уште повеќе љубов и среќа во новата година, и многу гушки со малечкото кое верувам со нетрпение го очекуваш :l:
    И еден мал плакар чевли :lol::lol:
    02.jpg

На Adina и galapce им се допаѓа ова.
  14. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ај вака да си ја поздравам мојата сестра @natemila, и да ти кажам дека сум многу, многу, среќна што те имам :l:те сакам највеќе:l: Душичке моја :hug::hug::hug:

15. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Да го пишам последниот поздрав за оваа година. :lol:
    Сакам да ве поздравам сите и да ви посакам да имате многу среќна година,исполнета со убави моменти кои ќе ги паметите цел живот и секое потсетување на нив ќе ве тера да се насмевнете,онака искрено како мало невино дете. :sun:
    Сите да сте весели,позитивни и секоја цел што ја имате зацртано да ја остварите во најкраток можен рок,па од возбуда и среќа насмевката од лицето никогаш да не ја симнете. Нека ви биде година за памтење по убави нешта! Среќни празници на сите,убаво да си поминете каде и да сте. :hug: :* :party:

Последна измена: 31 декември 2015
    На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, purple..m и 19 други им се допаѓа ова.
  16. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ајде и јас да ве поздравам сите вечерва.
    Утревечер каде и да сте,со кого и да сте ви посакувам прекрасна вечер, и среќна нова 2016 година. Нека новата 2016 година ви биде исполнета со многу среќа,радост, лjубов, бериќет, големи успеси,пари,и повеќе здравје.Исто така се што не ви се исполни во оваа 2015 година нека ви се исполни во новата 2016 година.Бидете здрави живи среќни и весели сите. Исполнети со позитивна енергија и љубов. :party::party::party:
    12459983_1073715525980746_1738233046_n.jpg

На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, Mahidevranfan и 7 други им се допаѓа ова.
  17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Цела година никого не сум поздравила, за срамота.:$

Да надокнадам за цела година сега.:lol:

Прво да ја поздравам @Someonespecial затоа што постојано ме поздравува, не ме заборава.:hug:

Веселото друштво од +/-40
    Луничка, референтка, анел, ангелка, дани, галапче, ели, анат, озбилна, вал дим, грин ајс, мареана, дваангела, моник, ели23, маченце, до-ре-ми, скајбатерфлај, божица80, абракадабра, мрс Басс, пх орхидеја, милап, мануела, мекушка, алица, артемедис, витамина, винтерлејди, сесилија, Абеја, Јулле и ливинг што повремено не дружат и момците нинџа, петар80 и пецо и најспецијален за кукла21 во новата година да ти почне како мене пред 3 години со две цртки:hug: кого сум го заборавила не е намерно, еден памет и за лето и за зимо.:rofl:

После девојките што обожавам да ги читам:
    @AnaKarenina, @Lilit, @Viktorijaaa5 , @Cka , @Mishela , @joy1 , @Giovanna , @crimson, @Madam-A , @1209 @Anabelle.Amorette , @kjukli , @marama, @Adi888

Специјален, најспецијален поздрав за @Doozy сакам мадам кога ќе порасне да биде ваква девојка каква што си ти, нај, најпрекрасна.:hug:
    @calliope која ми иде во ист пакет со дузи, секогаш успевате да ме насмеете.

До оние од фемина инстраграм само ве лајкувам:rofl:ама не успевам да постирам.:mm:
    (y)

До @Mama25 @Serafima ,@tessie најнежните души тука на форумот.:hug:

Поздрав до сите што ме поздравиле а сум ги заборавила во поздравот километарски, не е намерно.:wasntme:

Бидете сите среќни здрави, весели, љубени во новата година, се другото ќе си дојде само по себе.:?::hug:

П.С Ви завидувам на снегот.:envy::lol:

На calliope, galapce, Doozy и 22 други им се допаѓа ова.
  18. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    446
    Фала и на тебе се нај убаво и љубов многу во новата година.
    Бај д веј, си избрала многу добро вино...го конзумирав редовно додека го имаше(од таа продавница и послем ми го снема) али нема везе, супер беше виното, мислам од Чиле дека беше...на здравје.:party:

19. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Скопје ве поздравува и посакува СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА,да сте ми здрави и живи,и све што сакате во новата година да ви се исполни.Чувајте се СКОПЈЕ ВЕ САКА .

На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  20. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.762
    Специjален поздрав до @Biodevojka секоjа чест за знаенjето што го има и несебично го споделува овде
    @jovanovska94 да ти посакам се наjубаво во новата година, нека биде твоjа оваа година со многу успеси
    @vitamina коja никогаш не ме заборава во поздравите, се наjубаво и тебе сите желби да ти се испонат
    @Rama @Mishela и сите останати феминки имаjте уште подобра година од оваа

На Rama, Annath, Biodevojka и 3 други им се допаѓа ова.