Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    112.462
    Najprvin goooolem pozdrav do @mdenkov I bebuleto tetkino, koe so dusa cekam da mu doznam ime I den na raganje :hug: isto vazi I za @coconaut :*
    Najvelicestven pozdrav isprakam do najhrabrite zeni :bow:na koi ovaa godina im bese se samo ubava ne, 2016 morame da veruvame deka ke ni donese poveke svetlina, polno mese, polni race @Anetaoh @stevemila @Natasa. P @kukla21 @pandelka @podravka @monik55 @Bebulleee :hug:
    Golem pozdrav I do nasite junaci koi ni davaat sila @Ninichka @only44you @Stasija @mimidjon @S.Snezana @MADO a feminkite @Libra88 I @guldzana iskreno se nadevam deka vo ovaa grupa so pozdravi ke zavrsat :*
    Srekna nova godina devojchinja :* :hug: jas ne ocekuvam preokret, no barem spokoj sakam za ovaa 2016..

Se citame vo novata tolku od mene vo ovaa dosta bese :D otidov jas da proslavam sto konecno I dojde krajov..

На stevemila, monik55, podravka и 4 други им се допаѓа ова.
  2. *Cloudy Girl*

*Cloudy Girl* Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    На Kristula, Bebulleee, monik55 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    4.605
    На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    @emkaemka fala dusicka, ocekuvaj ubavi vesti vo novata godina i naredna poraka so ime na bebuli i sekako detali :*:*:*:* da ne ve tagiram posebno pozz do site meskovci i @monik55 @podravka

На monik55 и podravka им се допаѓа ова.
  5. podravka

podravka Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    5.496
    Pozdrav i do tebe i do junaceto vo tebe ti posakuvam se najubavo tebe i na tvojata familija

На mdenkov и monik55 им се допаѓа ова.
  6. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    @emkaemka Најмногу ти фала на поздравот храбра жено и од се срце ти се заблагодарувам што беше со мене во најтешките денови во мојот живот ти посакувам многу успешна година и оваа да се израдуваш со децка насмевка.
    @mdenkov Со тебе ги поминав најубавите 7 месеци заедно се радувавме после секоја контрола на бебињата,заедно тагувавме после мојата неуспешна контрола.Од се срце ти посакувам што побрзо да го држиш малиот принц во раце,ти остана уште една недела до најубавиот ден.И јас едвај чекам да го дознаам именцето на принцот најубав.

На mdenkov и Anetaoh им се допаѓа ова.
  7. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    It's that wonderful time of the year... :party: :party: :party:
    Како и секоја Нова година откако сум зачленета тука, сакам да издвојам огромна група прекрасни феминки и феминци што ми оставиле впечаток изминатата година и што ми го разубавуваа секојдневието тука. ^_^

Најпрвин секако најспецијален поздрав до најфината, најдружељубивата и најдуховита екипа - прекрасните луѓенца од чет коишто ми го разубавуваат секој ден и ги чувствувам како да си ги знам 100 години. :sun:
    Си знаете дека ве сакам најмногу, златни мои! :hug::hug::hug::hug::hug:
    @Anabelle.Amorette @Lella @Valerin @Lady Phoenix @Kukla994 @PogbaPol @Ketchup @IronLady @Аliсe @Adi888 @srcence1607 @simonna.a @Reachel @Adina @Elissa @LittleChili @QweenSM @MysteryMan23 @LittlePinky @Marijana93, плус @Marossa @Summerlover @sofijanoka @hermosa @Ivy89 коишто одамна ми фалат тука :l:

Потоа до прекраснотиите наши од модни критики @crimson @mirandaa @marama @macka91 @1209 @senza.parole @mssuniquee @LaraSolare :hug:

До омилените мудри, фини, прекрасни дами од околу и преку 40 - @ozbilnazena @tessie @vitamina @Sky-butterfly @Annath @joy1 @do-re-mi @lunicka @Serafima @galapce @Peppermint @bittersweet @anel :f: :hug:

И до уште еден куп кул личности што редовно ги читам и кои го красат форумот со позитивна енергија и креативност: @Rama @kjukli @Yowannty @julie77 @eliesaab @Abrakadabra @Natali.3 @theowndemon @Madam-A @Mr. Right @Bender Rodriguez @LivingGlam @Jordanovska-K @Ginger^ @AnaKarenina @RainBow @Giovanna @Libera @SwanMay @Mishela @sia.bella @Waka-waka @Magnolija @calliope @Nightwalker @Umbrella22 @Viktorijaaa5 @makedonkamak @Daydream @Nausicaa @eloves @purple..m @Dreamer-V @Mama25 @poenta @SV1911 @cresa-jagoda @Dream-Girl @Mahidevranfan @Papillon.Papi @Snow-Star @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @CoverGirl10 @Priroden @JollyGirl @Kaley @Barbie20 @Sunshine.Sunshine @makgirl @Be-yO-nCe @anichka94 @jovanovska94 @Captain-Omni @Sanjichka007 @Marjan007 @Doozy @duffi @bubac @crazylady @GirlRose @Jenniffer... :hug::hug::hug:

Најсреќни новогодишни и божиќни празници ви посакувам драги мои, цела година нека ви биде исполнета со многу здравје, среќа, успеси и моменти за паметење! :d: :party::party:

Последна измена: 31 декември 2015
    На cresa-jagoda, Rama, mssuniquee и 46 други им се допаѓа ова.
  8. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Голем поздрав и од мене милички до година здравје не вака со празни раце ... Со бебчина да си ја чекаме .. Ве сакаммм најмногу ... И фала ви за пружената подршка оваа година :hug::hug::*

9. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Најголем поздрав до цел форум ... Фала ви за се оваа година.. Се надевам ќе се дружиме и новата година..
    Ви посакувам пред се здравје па и среќа и се друго што посакувате се ви се оствари ..
    Ho ho ho Merry Christmas :*

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      10 KB
      Прегледи:
      1
    На Mahidevranfan, Mrs.Cuper, Jordanovska-K и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Во недостаток на сила (бидејќи јас сум најзакон, па се разболев на ден-два пред Нова година), без д правам списоци, сакам без исклучок на сите од форумов, машки и женски, од најмлади до повозрасни, да им ги честитам празниците и да им посакам 2016-та да им биде поуспешна, поубава и побериќетна од 2015-та. :hug::hug::hug::hug::hug:

На cresa-jagoda, Esmeralda-MD, Annath и 24 други им се допаѓа ова.
  11. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    @makgirl , @<3 pleza4e <3 и уште мнoгу други штo се дружевме вo 2015 пa се нaдевaм и 2016 ќе си се дружиме :hug::sun:

На <3 pleza4e <3 и makgirl им се допаѓа ова.
  12. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Ајде и јас да напишам еден пост со поздрави и честитки но прво мал вовед.
    На форумов се зачленив кога бев бремена и најсреќната жена на цел свет.Кога го изгубив детето сакав да се откажам од форумов бидејки немаше више што да пишувам но останав бидејки има мнпгу квалитетни Членови со кои вреди да ги читаш и да се комуницира со нив.
    Специјален поздрав до:
    @emkaemka која за мене е многу драга особа која беше со мене во најтешките денови и безрезевно ми даваше совети и подршка.
    @MilaP Нашата мака не зближи и станавме многу блиски и за мене е многу посебна личност во мојот живот.
    @mama89 Почнавме да збориме во труднички моабети, заедно дежуравме во летните ноќи кога неможевме да дишеме од топло па камоли да спиеме,и сега станавме супер пријателки кои нема ден да неси пишеме.
    @danichap Дани лично ми пиша на пеколниот ден за мене имавме разговор полн со емоции и тага.
    @podravka Ние две имаме иста тага.Од се срце ти посакувам оваа година да ти бидат полни рацете,душата и срцето и да си бацуваш рачиња мали најмили.
    @Cka Најреалната личност на овој форум која нема две три кај неа туку ти плеска се што мисли во лице.Едниствената личност која кога ги читам нејзините постови очите мисе полни солзи.
    @kukla21 Оваа година сакам двете да си разменуваме совети за бременост.
    @vitamina Женче од утре више никогаш да несе растажиш.
    @♡BuBaLe♡ Едвај чекам да дојде лето и да се запознаеме во убавиот Охрид.
    @galapce Која мие многу Драга@Sunshine_1979 Личноста која ми даде најголема надеж.
    Најголем поздрав до најоткачената екипа во темата Ние околу и преку 40
    @referentka Најоткачената личност која и кога тие најтешко знае да те насмее.
    @lunicka Во срце ме погоди постот за прстенот што сакаше да го продадеш за да и купиш подарок на твојата принцеза.Мајка за пример.
    @bittersweet Кога ги читам твоите постови сиги замислувам твоите ѕверчиња како лудуваат по куќа.
    @Bozica1980
    @DVAANGELA
    @Annath
    @Petar80
    @ninja35
    @VladeMila
    @ph.orhideja @Peco
    @anel
    @AngelOfArh
    И сите останати.
    Ви посакувам успешна 2016 година најпрво да сте здрави и живи вие и вашите семејства.Да бидете Горди Родители на вашите деца и да ве радуваат со безброј успеси.СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА

На Annath, galapce, vitamina и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.685
    Допаѓања:
    25.264
    Епа вака..
    Ви посакувам среќна Нова година на сите.. нека ви се исполнат сите желби,здравје,успеси, среќа и се нај нај :l:едноставно само доброто да ве следи. И нека 2016 биде една од вашите најдобри години во животов :inlove:
    Вечер убаво да си поминете сите :* :party: 8) Поздрав! ;)

На vitamina, Lady Phoenix, Mrs.Cuper и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Поздрав до сите имајте убава вечер и убав помин каде и да сте. Среќна нова година да сте здрави и живи и се што си сакате да ви се исполни во новата година :) :*

На Mahidevranfan, Lady Phoenix, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    @emkaemka фалаа ти мила за се,секогаш кога се жалам и ме фаќа паника ти од некаде незнам од каде се појавуваш што би правел форумов без тебе не пак јас.Во новава год.знаеш што ти посакувам полни раце бебуши па да ми пушташ рецепти за роденденски торти :*
    @alisijad поздрав до новата трудница и моја пријателка,секогаш спремна за совети и многу утехи-мој доктор;)@pandelka моја сограѓанке мажето нека ти зготви новогодишно јадење и во новава год.да им готви кашички на бебушите
    @Bebulleee да ти се оствари сонот во Новава год.оти го пукна мажето во минатава не го остави да одмори@Stasija @delvi @Lucija1987 @MADO lesni bremenosti i mnogu decinja @kukla21 @sakambebe @pepapa @деара многу успех понатака нека Бог не израдува сите
    Среќна нова година,се извинувам некого ако заборавив

На delvi, Bebulleee и alisijad им се допаѓа ова.
  16. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.765
    :hug::hug::inlove:

На Anetaoh му/ѝ се допаѓа ова.
  17. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    ДО СИТЕ И СО УМ ВЕЧЕР:D

На cresa-jagoda, Annath, Pcelka94 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Hahaha srcka fala na pozdravot i od mene eden gooooolem pozdrav do tebe.. A za zelbite dedo bozhe, i jas velam sto pobrzo da mi se ostvari, a za mazeto za odmorot- moram da go odrzavam vo kondicija nema zastoj haha :)
    Srekna nova godina, sto pobrzo i tebe da ti se ostvari sonot (fingers)

На Anetaoh му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Специјален поздрав до цело друштво од +-40.
    (Да не ве означувам, сигурно некој ќе заборавам)
    Ви благодарам што бевте дел од моите денови во изминатава година.

Да продолжи дружбата и во 2016. и да читаме најмногу за споделени радости, да се смееме повеќе и да се запознаваме подобро.
    dd1d5328784329a5f81cf9d9c3b2be37.jpg
    Посебно специјален поздрав до @referentka.
    За новите почетоци! :)
    champagne-01.jpg

Имајте сите преубава вечер!

На Eli23, Esmeralda-MD, LUCERKA и 9 други им се допаѓа ова.
  20. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Знам дека ќе заборавам некој не ми замерувајте сите ве поздравувам и поштувам :* Се зачленив на форумов најмногу заради труднички муабети каде ја поминав целаа бременост и разменувавме совети,искуства прашања делевме и солзи и смеа и сее а богами сега со многу други дружбата продолжи во темата за бебе :) Поздрав до прекрасните мои драги најмили @Eli23-со која се запознав и си пишуваме и слушаме прекраасна личност,исто и @mariz која ја замарам :D секојдневно да ми дава совети и искуства синко нејзин е поголем и несебично споделува искуства со мене, @only44you се договоривме кога јас ќе се породам да ја дознае најубавата и долгоо очекувана со години посакувана вест за бебуш и така и бидна со лесноо да ја поминеш бременоста сд гледаме на летоо @monik55 секојдневното пишување и слушање не зближи се радува за синко мој како за свој и во новата 2016 заедно со @kukla21 @podravka @Bebulleee ии сите други да се израдувате со полни раце живот бебушки од се срцее ви посакувам најмили @vitamina исто и на тебе срцка да свиеш гнездо свој топол дом со уште еден член :) @Cka со лесно да си ја износиш бременоста се најубаво мила @Mariangel те чекаме во македонија со бебушка твоја и со мноогу германски чоколади :) @kallias @m.i.g @kristina.k @Eli23 нашите дечиња се врсници се надевам ќе имаме можност да се запоознаеме сите на пример на море кај @kallias да не прими сите летото :D поздрав и до @ALISA0000 си дежуравме трета смена во +-40 исто поздрав и до @galapce @DVAANGELA . Специјален поздрав и до едно скоро ново пријателство @Kaetana која иако прв пат и пишав веднаш ми одговори во темата доење благодарејќи на нејзините совети и охрабрувачки зборови успешно дојам и уживам со бебуш се минело и се заборавало секој почеток е тежок а мојата мака беше само 10 дена :) и помина заврши успешно. Бубале не научив да ја тагирам се надевам ќе прочита жена борец :* иии сигурно некој сум заборавила нека ми прости @<3 pleza4e <3 ми фалиш одамна те нема многу поздрав и за тебе :* ТАКА ЗАБОРАВЕТЕ ГО ЛОШОТО ОД 2015 МИСЛЕТЕ САМО НА УБАВИ РАБОТИ ИМАЈТЕ ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И ПОЗИТИВНИ РАБОТИ ЌЕ ВИ СЕ СЛУЧУВААТ СРЕЌНА НОВА 2016 И ИСПОЛНУВАЊЕ НА СИТЕ ЖЕЛБИ :*

На <3 pleza4e <3, Eli23, Esmeralda-MD и 9 други им се допаѓа ова.