O Ooooo mila taa ne me zamaras, bas mi treba muabet so pozitivna licnost kako tebe za tebe i za Baze maze najubavo a utre po telefon cestitki za novata 2016 Jas sega slavam nemam vreme za pozdrav da tagnuvam, zatoa site odednas da ve pozdravam, imajte najubava vecer
Сеуште не сум вклопена како што треба па не ги знам баш баш форумџиките али од тие што ги читам и ги поздравувам се следни: @vitamina Форумџика која секогаш е тука за совет,има став и едноставно обожавам да ја читам! @Kukla994 Многу мие забавна и интересна...срцка мие @kjukli Исто така мие интересен член @Winter Lady И неа ја следам доста време и пред да се зачленам знае да ти даде совет а и да те расположи @presiosaP Па си се дружевме новогодишно,добра,интересна и паметна девојка ...........И секако не те заборавив хехе @sikica7 Мојата прва фемина пријателка си се разбираме ние ај некогаш можи токму ние ќе го пишуваме сценариото на некој добар хорор
@mama89 најубава мама најсреќни да сте и вие, гушки за тебе и Баженце од нас И поздрав до сите, среќна Нова 2016 и среќни празници!!!
Значи да ја поздравам фамилијата и да им ги дадам подароците,затоа што вчера цел ден бев во трчање: @Ketchup Spoiler Ти го давам сега,затоа што за Божиќ ќе бидам во Оусчрејлија @Kukla994 Spoiler: Брашно од.... Органско брашно од костен @Someonespecial Spoiler: Хехех Париве,затоа што не се разбирам многу во фотоапарати @PogbaPol Spoiler: Како што ветив Со љубов од тета @Anabelle.Amorette Spoiler: :) Не успеав да те прашам што сакаш,ама ова сигурно ќе го прифатиш И за правнучето @Lella Spoiler: :) Тука да си ги чуваш книгите и фолијата фолијата со марули на тетин ти Добре (не ја сликав затоа што беше малку расфрлано,ама нема врска,ти знаеш за која фолија зборувам
@buba4e89 Ti blagodaram za pozdravot. Pozdrav nazat I do tebe Le le teteeee, fala mnogu najubava si na cel svet Pozdrav do tebe I do tetin. Ama epten mi se pogodi brasnoto. Odma zasukav rakavi. Povelete, da mi dojdete na kiflicki
Pozdrav do site onie na koi momentalnata ljubovna sostojba im e Zabranjeno voce. Ela te da se gusnime, nikoj ne ne vervit kako ni e, samo koj videl znae
@bittersweet @Adina @Svetulkaaaaaa Поздрав многу назад и до вас девојки, фала ви за одвоеното време за да ме поздравите.Ве гушкам ситее.Сакам некој да го расположам, некогаш ми е повеќе важна среќата на другите, пред мојата. Битерке, нема за што да ни завидуваш и овде немаме снег Јас треба да ти завидувам тебе, зошто АустелиЈа, хаха од секогаш ми била една од најубавите места за живеење во светот Поздрав и до сите останати феминки и феминци, нека ви е Среќна Новата 2016 Година, ви посакувам многу љубов, среќа, здравје, пари и бериќет.Останете позитивни и така мили
Среќна Нова година до сите Фемина - форумџии ... Бидете здрави, среќни и позитивни!!! Секој ден во новата година нека Ви биде исполнет со радости, љубов и искрени прегратки
Специјален поздрав до највеселото, наинтересното, највозрасното, најинформираното, највредното... ииии... најсекси друштво на Фемина форум +/- 40 !!! @lunicka @Annath @bittersweet @ozbilnazena @vitamina @ph.orhideja @toogood @galapce @referentka @Bozica1980 @promeneta @Abrakadabra @sesilija @anina @VladeMila @anel @danichap @mareane @Ariel @green.eyes @Mrs.Bass @Esmeralda-MD @Sky-butterfly @imelda @Espadrila @tessie @Eli23 @Tajnaotrovna @friendy @WORRIED.BT @MacenceEna @DVAANGELA @do-re-mi @menelele @LUCERKA @kukla21 @baba Rada @Peco @Petar80 @ninja35 @PUPICA @Winter Lady @Abeja @mama89 @monik55 @kristina.k @Manuela. @AngelOfArh @Cuci81 @nena2010 @oblando ... Иии... сите останати ... Кока - Кола поздрав ... Затоа што тоа ни беше „мото“ во изминатите 365 дена ...