@Val-Dim Pozdrav do tebe I luta sum ti nisto ne kaza za kroasanite, ne mi kaza dali se dobri ili ke ponavjam Ps.te tagirav vo femina instagram mozda ne vide.
@Kukla994 ги видов твоите кроасани, но тогаш немав време да ги искоментирам... Затоа само ги „лајкнав“!!! Многу ми се допадна што си ги посипала со мак ... На сладното правење, да знаеш ќе те имитирам!!! Значи за твоите кроасани... и за кроасаните на @kukla21 @kjukli @ph.orhideja @referentka @Annath @sesilija @Lady Phoenix @LivingGlam @Rubiii @Mrs.Bass @Winter Lady ...
Благодарам @Lady Phoenix, поздрав и до тебе! Поздрави и до: @Someonespecial, @AngelOfArh, @Snow-Star, @Jordanovska-K, @Abrakadabra, @AnaKarenina, @crimson, @Kukla994, @Скопјетесакам, @koritsaki, @kjukli, @bittersweet , @MandyLane, @mirandaa, @marama, @Ketchup, @danichap, @Sky-butterfly, @Marossa, @RainBow. Имајте убава недела!
@ozbilnazena @makedonkamak морам овде затоа што неможам во лп Нека ви се среќни празниците мили женчиња , од убавини да не куртулите и здравјето нека ве прати целата година. Убавини нека ви се полни домот,само убави моменти да бележите во оваа 2016 година и да уживате каде и да сте
Среќна Нова година на сите и секоја неисполента желба да ви биде реалност оваа година, сите што се бременки со лесно, а останатите што побрги да дојдат во темата за труднички муабети.Поздрав и пријатен ден
СП до @Viktorijaaa5 За твоите гурманските вештини сервирани на примамлива трпеза ... Штотуку открив предлог за нешто невкусено на моето мени Продолжи така и во новава 2016 Среќни празници
@poenta ти благодарам за убавите зборови Среќни празници и тебе и само убавини да те следат во 2016 Мило ми е што дадов предлог за да пробаш нешто ново Чекам слика
спешл за @Adina @Madam-A @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @tessie @tea4e @Rama @Ketchup ... местото е посебно одбрано за утринското кафе... и сите што не ме подравиле ич... за попладне може да смениме
Paaa braced ovaka kako sto sme sobrani site, prikvecer ke uzivame kaj mene na krov skromno e,mal e kaucot,ama ke se stutkame nekako a za vecerta,oti ste site do eden specijalni,imame opasno specijalna zabava jejejeeeee
@Elissa Braced ne mi smetat so ni se isti fustanite,naprotiv,top sme,kis4e,mwahh,bac,bub... Braced ne e ovoj drugar mu na emin,ne go pozna li?? Drugarot na @Lady Phoenix e,onoj so nekjit da igrat kompjuterski igri Braced Cheeeeeeers
@Elissa, @Adina поздрав и до вас женски. Ми фалите. Изгубив чекор малку, 2 дена не сум седнала асално на форумов.