@Lady Phoenix Се почувствува твоето отсуство . Добро е што не си зела годишен одмор по титулата Форумџика на годината. За пропуштеното ќе надоместиш низ темите Вредна си ти... Среќни празници
@poenta поздрав и до тебе. Периодов ми е пренатрупан, со друштвото многу време поминуваме, а патем и болна сум уште од пред Нова година. Ќе надокнадам, да. Тука сум, никаде не одам.
@Elissa , Јас сум спремна, еве види ! Ти купив и тебе најбитните ствари, Spoiler: те спакував и спремни сме да идеме на местенцето за утринско кафе. А еве и спакував дополнителна опрема, за кај @Adina на кров, за загревање за пред журката А за адина спремив еден тон портокали да и цедиме наизменично Е така. Убави празници. Со љубов, М,
Имам голема желба да упатам специјален поздрав до @ninja35. Ми фали некоја тролска тема од новозачленета будала, за да правиме зафрканции. Јас частам, ѕверу!
Ништо, party's over, ќе мора сега да се префрлам во темата за шминкање. Инаку, поздрав и до тебе, те чекам идната недела во ФФФ.
@kala21 Мене па ич не ме чуди шо прво на мене ви текнува во вакви ситуации. Бујрум со варено да си наздравиме.