Среќни празници и за многу години до сите Е сега до тие кои се сеќаваат на забеганите...то ест на Растур бенд...и на членовите...
Specijalen pozdrav do site koi go slavat Bozik! Prijateli... Neka Vi e za mnogu godini praznikot, neka vnesit mir, srekja i blagosostojba vo site domovi!
Специјален поздрав до сите Христос се роди, честит нека ни е празникот на сите, ви посакувам да го поминете во весела и хармонична атмосфера со најсаканите. За многу години!
Специјален поздрав до @simonna.a од Месечината. Тука е многу пожешко. (Онаа преубавата што го држи знамето сум јас )
@Doozy Ти си едно толку мило и блескаво суштество, што мислам дека би те препознала во толпа луѓе и би те изгушкала. Се израдував со твојот пост во СДК и морав да те поздравам.
@Crna Dama Damo, da ne te citiram tamu da ti zablagodaruvam, ke ne brisat xD Zatoa koristam prilika da te pozdravam, voedno da ti zablagodaram a I da ti gi cestitam praznicite
Vakvi kako nas ne se brisatisto i jas ti se zablagodaruvam na pozdravot mnogu i ti posakuvam ubava vecer i srekni praznici
Дузи, @LivingGlam ме претрка денес, инаку и јас ја имав истата намера како и таа - да ти упатам топол поздрав зашто си многу темпераментно девојче и зашто ме радува што си толку заљубено и што напиша толку душесто мислење. Знаеш дека мислењата ти ги следам уште од периодот кога беше надвор и кога секој реферат ми беше држење за стомак и смеење со солзи. Само остани таква. И јас сакам да се придружам кон гушкањево!
Специјален поздрав до @Kukla994 ,една од првите пријателки на форумот.Сега баш читав еден приватен разговор
@Lady Phoenix, ти благодарам и тебе! Вистинско освежување си на форумот, созреана, паметна, префинета... Се надевам ќе не дружиш уште долги години.
@Ketchup @Someonespecial @Аliсe @N0NamE @marijaz @PogbaPol Колку што сум се смеела денес не сум се смеела цел живот. Vesakam swcufkiii
Празничен поздрав за другачките: @referentka @danichap @Sky-butterfly @Mrs.Bass @green.eyes @lunicka @anel @galapce @LUCERKA @Annath @Ariel @bittersweet @kukla21 @MilaP @WORRIED.BT @Bozica1980 @ph.orhideja @monik55 @do-re-mi @PUPICA @kristina.k @Tajnaotrovna @Manuela. @Mekuska @MacenceEna @DVAANGELA @menelele @Val-Dim Без вас и секојдневието не би било баш секојдневие ако не ве прочитам, и не се насмејам од срце, ви посакувам од се срце се најдобро низ животот. Празничен поздрав до: @sofijanoka @crimson @mirandaa @Rose96 @simoncelicius @Summerlover @LivingGlam @Lady Phoenix @poenta @JollyGirl @Аliсe @Ketchup @Kukla994 @Bender Rodriguez @Скопјетесакам @Valerin @Doozy @ludoto19 @PogbaPol @IronLady @Oscar Lady @Winter Lady @eliesaab @kjukli @Marossa @Reachel @x.Daisy.x @sesilija @Sesil @Mishela @eloves @kala21 @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @purple..m @purple.m @Nausicaa @Mr. Right @Lella @Mahidevranfan @julie77 @Rama @Ginger^ @Giovanna @Madam-A @Adina @Elissa @jovanovska94 @Jordanovska-K @buba4e89 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @AnaKarenina @marama @Olgitsa Опуштени, присебни, паметни и начитани луѓе, мило ми е што сум дел од вашите постови, среќни празници.
Сакам да упатам еден специјален поздрав до @Abrakadabra. Каде ми исчезна? Се чувствува твоето отсуство.