Празно е,празно е,немам што да читам..фалиш па ај викам да те поздравам може ке се појавиш од негде хаха @Kukla994
Со месеци немам никој поздравено, па ќе биде долг поздрав ова. СП до најмилите и тие што редовно си ги читам: @GirlRose @Ketchup @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Natali.3 @vitamina @Valerin @Nausicaa @duffi @Madam-A @Mahidevranfan @Umbrella22 @IronLady @Yowannty @Nightwalker @Elissa @makedonkamak @Viktorijaaa5 @bittersweet @Giovanna @LittleChili @poenta @Sanjichka007 @Kukla994 @Lella @Mishela @Kaley @PogbaPol @Priroden @Captain-Omni @Скопјетесакам @Sky-butterfly @Lady Phoenix @marama @alice @Snow-Star @Adi888 @kjukli @LivingGlam @jovanovska94 @macka91 @do-re-mi @galapce @Peppermint Има и други, но вие први ми текнавте, гушки до сите останати на форумов исто така
Поздрав до @Priroden - и ја ја меркав книгава подолго време, иако ми е читана, ама сакав да ја имам. И ја начекав попуст, ама у Академска книга.
Не сум пoздрaвил некoј oдaмнa, пa еве кoристaм приликa. Пoздрaв дo @Kukla994 , @Ketchup , @Someonespecial , @Crna Dama и еден специјaлен пoздрaв дo @vitamina , дури сегa видoв декa ме пoздрaвилa. Фaлa ти, Витaминкa, дa си живa и здрaвa.
Ајде и јас вака да ве поздравам еднаш сите прво моите најмили души. @natemila @bubic.k @Be-yO-nCe @buba4e89 @Marijana93 и до останатите срцки @hermosa @Kukla994 @rose60 @MiloMalo
Вака би јас, сабота навечер, друшство и поздрави до @Crna Dama @koritsaki @kim.k @Kukla994 @vitamina @referentka Пивце за живце, cheers girls
Поздрав бек и до тебе @Mr. Right И до @PogbaPol @Ketchup @N0NamE @Bender Rodriguez Е така ми дојде, еден посебен за омилените машки членови Страшно кул, опуштени и златни луѓенца сте, право освежување за форумов.
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @hermosa @Valerin @Sawyer @PogbaPol @Elennaa @vitamina @Crna Dama @buba4e89 @lunicka @zalosna @Lady Phoenix @Ketchup @Kukla994 @Скопјетесакам @Rama @Madam-A @Adina @Elissa @Oscar Lady @crimson @mirandaa @Viktorijaaa5 @eloves @Nausicaa
@vitamina @Dream-Girl @Mr. Right @Crna Dama @buba4e89 @Marijana93 Pozdrav nazat decki Imajte ubav vikend