Најпрво благодарам до сите што ме поздравиле. Сакам да ве поздравам сите до еден,слики од храна,алкохол нема да постирам,доволно ви беше сега за празнициве. Само ќе ви посакам секој ден да ви биде забавен и весел како да е празник,да се будите секое утро со насмевка,да бидете среќни и задоволни од својот живот.
Поздрав до @LivingGlam Обожавам да те читам. До @Doozy гушкајте се мила и уживајте во љубовта. До @Mishela бидејки ми ја нема никаде а ја мислам. Поздрав и до @imelda сакам да те читам жено.. До @Lady Phoenix најспецијален оти ми е најспецијална. До @Kukla994 само ти ми смееш на тој некој начин што никој не успева. До @Someonespecial бидејки е прекрасна. @Lella и @Anabelle.Amorette ми одат во паќет како ептен префинети, као среќа почесто да среќававме млади девојки на кои можеме да им подзавидиме. @eloves некако ми се изделува како посебна личност. @danichap ја гледам и си го замислувам животот во иднина како една прекрасна семејна идила што секој би посакал. До @referentka и @DVAANGELA бидејки ми значат во животот. @Sky-butterfly ми е најспецијална. До @Summerlover и @Nausicaa бидејки не можам а да не се сложан со нивен пост, секогаш. До @ozbilnazena бидејки навистина се загриживме сите за нејзе. @Bender Rodriguez специјален за тебе знаеш зошто. @Giovanna ептен ми е филмска идила. @crimson не можам да не се насмејам од срце на нејзините "патешествија" а тука е и стилот кој е неверојатен. @toogood женава ептен ми е мерак. @mareane единствена жена за дружба уз лаф муабет што би мислела дека часови и часови би зборувале без престан. @mirandaa ептен ми е идол. @galapce не можам а да не ја читнам, ептен си ми мерак на душава да знаеш. Добив инспирација да ве поздравам уз некој збор во чест на некаков белег кој што сте ми оставиле во срцето.
@vitamina, веќе ти имам кажано дека стварно со еден убав збор знаеш да разубавиш ден. Не можам да ти опишам колку те сакам и почитувам, ти си една од најмилите, најљубезните и најчовечните личности тука. @julie77, ти благодарам мила, баш ме израдува. Огромен поздрав и до тебе! Ве обожавам и двете, имајте прекрасен ден мили
@vitamina Сакав да ти пишам на ѕид, но си го заклучила за жал, па затоа овде. Ти благодарам на поздравот многу, ми го разубави денот, ми значи тоа што мислиш така. Сум рекла за тебе, мислам дека има многу работи да се научат од тебе, од секој пост ти извира мудрост. Имај убава вечер.
Вторпат за денеска пишувам во темава, ама морам да упатам еден преголем, најспецијален поздрав доооо @k.i.m!!! Потскокнав од столче кога ти го прочитав никот на чет, ме израдува ептен да знаеш! Welcome back darling, се надевам дека пак редовно ќе нѐ дружиш!
Фала @vitamina за поздравот, иако морам да признаам дека не ми е баш наjjасно што сакаш да кажеш Како и да е поздрав назад и убав преостаток од викендот
Фала што никој не ми го спомена никот( поздрави до сега), многу ми значи тоа како нов член и поздрав до сите вас но никој посебно.
@Андроген ,па тек вчера си се зачленил,затоа никој не те знае и не те поздравил досега,рано е. Ај добре ни дојде на форумов,голем лајк за песната,поздрав и до тебе.