Поздравче до сите феминки кои мразат дожд и облачно време, баш онакво какво што ќе е цела работна недела, за жал. Ама затоа надежта доаѓа викендов ќе се врати сонцето
иако веке ке се повторам со вики и карак морав и јас да ја поздравам старата екипа на фемина мислам во времето кога се зачленив некако поубаво ми беше
СП до бројче затоа што и она како мене на секој 5 минути си го менува расположението, секако не по своја волја Се изнасмеав, читам се он весела, срценца остава, и по 15 минути Ахх леле дупли близнаци
сп до навистина добрата екипа која се дружевме во летните периоди п.с. ке ве соберам јас на чет пак хехехех се разбира тука ќе бидат поканети и сите добронамерни членови навистина со многу се приврзав а ги немам слушнато оддамна ке си се познаат тие
сп до блонд бидејќи има супер пост на сакам да кажам полн со љубов и позитивност. поздрав до неа и бебчето се надевам дека сте добри
YES YES YES YES YES Супер сме со бебушот, се гушкаме цело утро полни сме со позитивна енергија, би рекла и преполни !!! Бујрум кој е за топло чоколадо ! Мразам дискриминација, затоа нај СП до сиииииииииииииииите феминки !!!
сакам да упатам еден специјален поздрав до блонд и бебето ,до карак и до мимс-89 . и сакам еднаш силно да ја гушнам срцулка и да и кажам дека ја разбирам како и е ама да не се нервира... секое лошо за добро е.. ке се среди се
Поздравче до сите со мојата омилена (а и таков е денот) http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&ob=av2e
НајСП до Пирамида, дека ме настрави и ме расплака ко мало бебе за тие сочните нејзини што ги ставила на слика дури и да прекине со тоа (имаме трудни мори на форумов, ќе не караат )
Специјален поздрав до: -Мимс-89 -Офспринг -Лолипоп -Трендафилка -Сенза Пароле -Ангелче -Мисс -HeidiDiWalt -Пирамитка -Би Ју и сите останати феминки
СП до Кате21 со песната - Мене ми се јаде. Само место 3 кила банани ќе си пееме, тулумби, е така! Ти текнува на песната нели? И не ме карај, мори Катерино21! Мислиш јас не патам, а? СП и до Бокичка, затоа што е реинкарнација на памет и милина СП и до БоаВиста - да ти возвратам на поздравот и воедно да ти кажам една работа - Боа Виста за претседател! Ете така, денес вас ве пикирав