@Doozy бре, само за гмечење си, да му се невиди! Ракче што штипка понекогаш, не ти се клештите за џабе! Како се работи од дома? Прво се подмируваш со се' (јадење, пиење, благо, вода, се' при рака да ти е), а после седнуваш и ред работиш, а ред на интернет се занимаваш. И ако де, дотерај се ако тоа ти прави работно да се осеЧаш.
ДО: @Viktorijaaa5 @SimonaTino - @ozbilnazena @joy1 Имајте убав остаток од денот и безброј насмевкиhug: (едвај бебо ми дава да пишам, удира по тастатурава) Love YOU
Поздрав @AnaKarenina, секако и до другите членки кои се активни во таа тема. И за мене темата претставува голема мотивација, и пресреќна сум што се повеќе не има таму. Еве и од мене нешто за после вежбање
@Doozy како досадување и гњавење бе жено? Уживај и пливај, секогаш кога сакаш и имаш потреба тука сум за тебе знаеш. Да не сум слушнала таков збор. Кога веќе сум тука поздрав за @AnaKarenina посебна си мила, од мила помила. И еден до @marama моја, си ја почитувам многу.
СП дo: @Аliсe @IronLady @Someonespecial @Lady Phoenix @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @anichka94 @AnaKarenina @crimson @vitamina @Kukla994 @Summerlover @Abrakadabra @Umbrella22 @SV1911 @srcence1607 @Adi888 @simonna.a @Lella @Valerin @Elissa @Adina @BoneMachine @PogbaPol @N0NamE @Bender Rodriguez @poenta @Madam-A @referentka @Winter Lady @Jordanovska-K @Sky-butterfly @honest girl @Anabelle.Amorette @kim.k @LittleChili @Marjan007 @Mr. Right @Dream-Girl @GirlRose @kjukli @macka91 @Rama @Reachel @butterfly* @Скoпјетесaкaм @Читaтел
сп до @crimson, оти секогаш знам да се насмеам кога ќе ја прочитам. Една фина и убава женска која е отворена и искрена секогаш, браво за духот. Еве на пример едно местенце за зимување...
Поздрав до @Lady Phoenix - мене кога ќе ми снема интернет, сфаќам дека лап топов може да ми служи само за играње во фотошоп И тогаш најчесто користам прилика да го зачистам малку, да избришам непотребни слики и фајлови, зашто друг пат тешко дека ќе се наканам да го направам тоа Од мене една песна што си ја слушам во моментов И замислувам дека сум некаде на плажа
Многу ти благодарам на поздравот, @AnaKarenina! Ти го возвраќам со задоволство! Ако веруваш, истото и јас го правев утрово. Те поздравувам со пејзажов, зашто јас сеуште не сум почнала да копнеам по лето. Ми фали некоја ваква зимска идила да си ги прочистам беливе дробови!
Ај да упатам еден машки поздрав @Ketchup @Marjan007 @Mr. Right @Bender Rodriguez @Captain-Omni @MysteryMan23 @PogbaPol @viktorxD @Nightwalker @Скопјетесакам @Petar80 Господ да ве чува од женска бељја
@Madam-A требаше да те номинирам за најтвоја. На колкумина си им нивна,нејзина? Сп до тебе. Возвраќам и на сите други поздрави,штом е бесплатно.
@Madam-A , само што сакав @Ketchup да го поздравам со песнава, како позз бек, ама ти си ме претицала Да не ја постирам песнава пак, сметај дека имаш поздрав и од мене со Лaс Кечап Специјален поздрав i до милата и заљубената @kjukli