Мислам дека оваа недела заборавив да си го пишамтрадиционалниот специјален поздрав до овонеделниот победник во Фото-натпревар, па ќе се повторам со поздравот! Честитки @AnaKarenina!
Поздрав до старата тајфа @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @Ketchup @omg92 @Anabelle.Amorette @anichka94 @Ivy89 @Someonespecial @Anouk Ми фали овој период од лани
@Anabelle.Amorette @Kukla994 @Ketchup @PogbaPol @Lady Phoenix @IronLady @Lella @Аliсe @Valerin @theowndemon @simonna.a @kjukli @LittleChili @N0NamE @srcence1607 @QweenSM @Dream-Girl @Madam-A @tessie @vitamina @mirandaa @Abrakadabra @Elissa @crimson @Natali.3 @Jordanovska-K @Ginger^ @julie77 @galapce @Serafima @AnaKarenina @SV1911 @Snow-Star @Rama @Adina @Viktorijaaa5 @Mr. Right @Bender Rodriguez...
@Dream-Girl поздрав назад мила. Имај имај пријатен ден! Си викам, во право беше, што ќе се чека до лето, држи коктел @Скопјетесакам Има за сите, Its open bar! Среќна и просперитетна СТАРА НОВА ГОДИНА на сите! Од убавини да не куртулите!
до @Bridget Го видов видеото и веднаш ме потсети на неа. https://www.facebook.com/gledytv/videos/863906990373134/ Гледаш дека не има нас, со вистински емоции за луѓе на екрани? Што станало па за умирачка, пу пу, да ни е жив и здрав премиерот.
@Magnolija Леле не го дослушав ама не можам да се соберам. Ете гледаш сега, ме разбираш? Вака јас гледам на вас
Леле aкo ме верувaш едвaј пoстaсувaм , aмa нели кoгa се сaкa се, се мoже . Мнoгу сум сестрaнa, штo дa прaвaм . Сегa бaш рaспишaв тендер зa дa ми се нaбaви мaшинa зa телепoртирaње, кoгa сум веќе вaшa, бaрем дa ви бидaм кoриснa, дa мoжaм и дa ви пoзaчистaм и пo дoмa, дa не испaдне декa сaмo нa муaбет сум и пoздрaвче нaзaд миa Гaлaпче. Убaв ден! Твoјa М , Едит: @Someonespecial , и зa тебе. И зa дa пoчне викендoв Пoздрaвче и oд твoјaтa М, Бoнус: зa двете
Сега не ми се бира некој посебен, ги поздравувам женичките од темата Преку 40. И остали женчиња на сајтот. Нели е да се дружиме, сакаме и почитуваме.
Сакав да ти пишам на ѕид, но си го заклучила профилот. @kjukli Не можеш да веруваш колку сум среќна за тебе и колку ми е мило. Се надевам уште многу долго ќе те држи среќава, сакам само таква да те читам. Имај убава вечер.