Поздрав до сите феминки/фемининковци Ви посакувам вечерва да ви се оствари една ваша желба и тоа онаа која најмногу ја сакате и сте ја чекале одамна
@PogbaPol Специјален за тебе само пошо те малтретирам во Инбокс постојано, а и пивцево ќе оди со добра утакмица. Ајде сите да се почестиме.....
Морам да го поздравам @PogbaPol ,тролче едно. Како ме расположи,читкам низ темиве кај што пишува и се смешкам ко зелена. Поздрав легендо! И аман на чет веќе појави се,доста инает тераш.
Aбе морам, морам еден најспецијален до @PogbaPol Цар си чоече, легенда, закон Цел ден се мафтам за испити со најнапорниот предмет и шо да видам кога конечно седнав да ѕирнам на фемина... само тебе може да ти текне ова ејј И доаѓај на чет, празно е без тебе
Специјален поздрав до друштвото */-40. На некој му треба релаксација, некој ќе тера романтика ( тоа Петре е по тушот, нека проба и во када ), а некој ќе ги бања децата. @referentka @danichap @Val-Dim @ozbilnazena @monik55 @galapce @Abrakadabra @Lady Phoenix @Sky-butterfly @WORRIED.BT @toogood @mama89 @friendy @lunicka @vitamina @Winter Lady @kukla21 @mareane @bubale @Bozica1980 @MacenceEna @VladeMila @Annath , @Petar80 @Peco @ninja35 . Се надевам никого не заборавив. Лесен понеделник.
Традиционален специјален поздрав до овонеделниот победник во Фото-натпревар! @Ketchup-ко наш, честитки, имаше одлична фотографија!!!!!
До @Lady Phoenix затоа што е прекрасна. Сите луѓе се несигурни, само некои подобро го кријат тоа од другите. Ако мислиш дека си сто проценти сигурен во тоа што го правиш и начинот на кој се претставуваш пред луѓето, или се лажеш себе, или си будала. Мене ми требаше да сфатам дека никој друг не знае што прави, за да бидам поопуштена пред луѓето.
Ја отворив темава па ајде да си поздравам вака, еднаш месечно барем да знајте дека ве сакам Прво ќе поздравам членови кои до сега не верувам да се нашле некаде во моите безбројни лимонади за поздравување: @Kimberly11 - најслаткото девојченце на форумов према мене. Уште првиот пат кога ја прочитав (во љубовни проблеми мислам беше) ми звучеше интересно, потоа продолживме да разговараме и на други теми во порака. Уште чекам фид бек од после некој ден за откако ќе почни на училиште, како ќе тргни работата Па здравје Боже уште еден фид бек за септември, не? @corapce - најголем поздрав до тебе мила, шо заедно си имаме тепано досада во 3 наутро. Ако некогаш додржам пак, ветувам ќе те дружам Ама спанка сум @promeneta - обично кога ќе се согласам со нечие мислење преферирам да видам барем од кој член е, обично подоцна заборавам ама кога едно исто членско име го прочитам едно 5-6 пати во еден ден, секој ден, ќе го запомнам. Ете тоа си ти. Член со чии мислења засега безусловно се согласувам. Се надевам така ќе остани @Ketchup & @Kukla994 - со вас чисто на чат си збориме, па да ти кажам ради вас двата почнав да гледам одредени теми како „фото натпревар“ зошто навистина убави слики поставувате (имаше извесен период кога ве мешав во некои мислења дур читав but shh about that) И се знај кои секогаш остануваат поздравени од моја страна (a можеби сепак прв пат ги споменувам ): @Bender Rodriguez и @Lady Phoenix , @Someonespecial и @Bitter-Sweet , @Captain-Omni , @Annath , @Bokchee , @crimson , @eloves , @HarleyQuinn , @vitamina Јас секогаш поздравувам со лимонада: Ама не секој сака лимонада па еве нешто за замена (да не бидам целосно себична) :