@theowndemon Фала за поздравот, многу ми значи. Мило ми е што сум ти оставила убав впечаток . Се надевам нема да те рсзочарам и понатаму . И јас редовно ги читам твоите "шарени" постови и твоите несебични совети. Поздрав и до тебе .
@theowndemon - ти благодарам Ти си прекрасна личност и човек може стварно тебе да ти се довери и да разговара со тебе Најголем поздрав и до тебе Love youu
Поздрав до омилената вампирка на сите времиња, the one and only @Valerin . Ми недостасува времето кога почесто доаѓаше на чет и се зезавме. Недостасува и периодот од лани ова време кога ни раскажуваше секакви теории за ентитети и залутани духови на чет. Сега нема кој да трола новајлии. Барем чкртни одвреме-навреме,чисто да дадеш знак дека си тука. Ми ја прати песнава једном давно,ме бендиса ептен,па ајде реков со оваа да ти пратам поздравче.
Морав специјално да го поздравам @Ketchup бидејќи ми ја направи најубавата позадина на сите времиња. Everybody bow in front of the master! Spoiler
Најголем поздрав до @mirandaa @mims-89 @Mishela кои многу фалат на форумов. Сп до миличките @Someonespecial @Lady Phoenix @Anabelle.Amorette @Lella @IronLady @Kukla994 @Sanjichka007 @Dream-Girl
Сакам да ги поздравам студентите денес. Ете ми ја првата испитна сесија и мене, сега совршено ги разбирам студентиве кога се жалат дека не спијат доволно, немаат време, губат живци и концентрација на моменти... Ама ќе преживееме. Изволте једна кафица, i know you need it. Со среќа на сите, чекаме да се фалите за десетки.
Поздрав назад до: @Eli23 и до останатите во веселата тема, баш е тема за секоја прилика @theowndemon која секогаш со задоволство ја читам, а често знае и да ме насмее. Ме радуваат твоите случки и шарени постови. Многу зрело девојче си и многу исправно размислуваш! @kjukli - најемотивното девојче, многу заљубено и латино-настроено.
Одамна сакам да упатам поздрав до една прекрасна и љубезна жена @toogood . Уште на почетокот, кога почнав да те читам, најискрено помислев дека си ми братучедка (бидејќи и она натака живее), се израдував премногу. Но, со понатамошните твои постови, се уверив дека не си Имаме иста желба, да ја посетиме Аљаска. Па во чест на неа, сакам да те поздравам со убавиниве