Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    @Lady Phoenix, поздравче за успешен почеток на работата! :hug:

Come to the dark side, we have cookies! :devil:

Те чекаме со @LivingGlam, нешто работа од дома, ау уау.... плагинчето за заклучување да ти кажам како се вика или сама си го знаеш? :rofl:

На Annath, Eli23, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.239
    Допаѓања:
    56.951
    Ќе седиме сега напарфимирани и облечени по пропис... по дома. :D

Поздрав до двете, треба да отвориме некоја посебна тема Стратегии: како да преживееш работа од дома.

На Annath, Eli23, do-re-mi и 2 други им се допаѓа ова.
  3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Поздрав бек мила, баш добро ќе ми дојде ова :*

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ChocholateLover♥

ChocholateLover♥ Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    241
    Специјален поздрав до сите:hug::hug::hug:...
    f03d2bcddf102f944f49d74694bf0609.jpg

На cresa-jagoda, buba4e89, Priroden и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    Поздрав до @Doozy и @LivingGlam - колешките со кои ќе работам од дома. :lol:

Јас сум испраксирана за работа од дома. Тренерки, бушава коса, хистерично буљање и куцање на компјутер... Проблемот е што мене човек не може од дома да ме извади кога ќе влезам во шема. :rofl:

А плагинчето... :tmi: Дајте ми неколку дена, па сама ќе си го побарам. :rofl:

На SV1911, Annath, Adina и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Морам пак тука зашто за жал ѝ е заклучен профилот на вампирита наша. 8-|
    @Valerin, мнооогу ми фалиш златна, и муабетите со твоите легендарни dirty minded зафрканции и „интимни“ прашања, и нервозните партии на агарио, и твоите интелигентни и поетични редови по темите... :(
    Те снема скроз, премногу фалиш со твојата уникатна енергија секаде! :hug: :l:
    Да те поздравам со една песна, у мојава остра меморија ми стои дека е една од оние што и двете ги обожаваме :lol:

Последна измена: 21 јануари 2016
    На Bender Rodriguez, Kukla994, kjukli и 6 други им се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Поминувам во темава да ја поздравам @UnordinaryOne :hai:
    Мене Зафон ме освои уште пред да му го прочитам најпродаваниот роман, така што многу очекувам од книгава. Ако добро се сеќавам, ти ми пиша и за Вештица, ама за карање сум затоа што уште не сум ја прочитала :tmi: А за тепање сум ако ти кажам дека заборавив дека ја имам :bandit: Некако си остана на полица меѓу книгите што ги имам прочитано, секогаш се фаќав за нешто друго, а оваа си остана непрочитана.
    И така - читам книги што никој не ги знае, па после испаѓам смотана во друштво кога ќе кажам дека не сум ја прочитала Сенка на ветрот :$ Ама годинава си давам задача да ги поминам ваквите книги кои (се надевам) со право се толку читани и популарни.

На cresa-jagoda, crazylady, SV1911 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    73.484
    Книгите на Зафон се секогаш изненадување. Имам прочитано 4 книги негови и од секоја книга може да се извлече некоја поука. Човекот е стварно гениј и знае да допре до душа. @AnaKarenina

На cresa-jagoda, Priroden, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Да ја поздравам @Lady Phoenix вака специјално, во посебен пост, бидејќи чувствувам како да заслужува еден посебен. Сакам да кажам дека си една од нај open-minded форумџика овде, а такви луѓе најмногу сакам, позитивни, весели и убави. Не надворешно, туку одвантре. Ете тоа сакам да ти го кажам, ти си една од оние со убава уметничка душа... Ти се восхитувам премногу! :hug: :*
    Виртуелно да ти подарам нешто, бидејќи знам колку сакаш да сликаш, се надевам ќе ти се допадне :lol: :wasntme:
    И едно кафенце додека го правиш тоа. :coffee:
    [​IMG] [​IMG]

На cresa-jagoda, Kukla994, SV1911 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.319
    Допаѓања:
    76.417
    Specijalen pozdrav do mojata najmila @Nikita7 koja e nova na forumov, moja prijatelka sto si ja sakam kako sestra! :l::l::l:

На Nikita7 и Adina им се допаѓа ова.
  11. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    2.631
    Најпрвин, благодарам на поздравот :) Сосема те разбирам за делот со читање на литература која не е многу позната, истото го правам и јас :D Многу често се случува книгите кои ми оставаат впечаток да бидат позајмени од библиотека, па потоа гледам да го искористам наредниот саем на книга и истите да станат дел од мојата домашна библиотека, за да можам повторно да ги препрочитам :) Ете дури и Вештица се уште ја немам купено, планирам да го искористам тековниот попуст во Матица, но доколку ги земам сите книги кои ми се во план.....мислам дека ќе банкнотирам :D Се надевам дека во наредниот период ќе одвоиш време да ја прочиташ и Вештица, што ќе те натера понатаму да ги прочиташ и останатите книги на маестралниот Венко, едноставно заразни се :) Мене ми е многу драго што и ние можеме да се гордееме со таков писател, некако многу повеќе допираат до мене неговите дела, а општо и делата на други македонски писатели, отколку литературата од странски автори, на пример. Вечерта кога ја дочитав Вештица (поточно кажано, утрото, бидејќи не можев да ја оставам книгата и заедно го дочекавме изгресонцето), сериозно се запрашав дали некогаш во животот повторнодо толку ќе ме допре одредена книга и ќе предизвика во мене такви емоции. Во текот на читањето очекувај емотивен бродолом , во одреден момент ќе се насмееш, во нареден ќе те расплаче и на крај ќе сфатиш дека писателот умее толку добро да навлезе во психата на читателот, што буквално имаш чувство дека ментално си присутна во дејството на книгата, соживеана со ликовите и нивните животни приказни. Тоа е мој впечаток, се надевам дека набрзо ќе споделуваме мислење за книгата во некоја од темите за литература :) Голем поздрав и до тебе :)

На SV1911, macka91, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    @Lella најмило едно, не знам што те поттикнало на ваков излив на емоции, ама многу ме израдува со поздравов. Ти го возвраќам со сета љубов!!! :hug::hug::hug::hug::hug:

На cresa-jagoda, Kukla994, SV1911 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Nikita7

Nikita7 Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    13.160
    :l: Love you sis

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Специјален поздрав прво до сите студенти, нека ни е со среќа испитната и со 10-ки да се фалиме сите. :hug: (highfive) 8-|
    Поздрав и до основците и средношколците на форумов, истите желби за успех и вам ви ги упатувам за екстерното. :hug: ^_^
    May the odds be ever in your favour (fingers)

На cresa-jagoda, Priroden, purple..m и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    @Bender Rodriguez, верувам дека после муабетот во СДК, добро ќе ти дојде едно пиво.
    Ај живели! :beer:

8086255970_956763e6f0.jpg

Немој сега да кажеш дека не пиеш Лашко.
    Leave the complaints and take it as a man. Секогаш има време, а и простор, да се спротивставиме во ФФФ :~:

На Captain-Omni, eloves, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    Е вакви поздрави сакам! :D

Остај друго, па и пивото си ми го погодила. (y)

На Captain-Omni и Jordanovska-K им се допаѓа ова.
  17. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    (Кај е смајлито со каубоецот со пиштолчиња?!Замисли го овој во Samuel L. Jackson's The Hateful Eight стил (zilmer))

На Bender Rodriguez и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    @vitamina, Најголем поздрав до тебе мила. Многу ми е мило за тебе. Се надевам дека овој нов почеток ќе ти донесе уште повеќе убавини и среќа. :hug::hug::hug:

На mirandaa, purple..m, Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.481
    Денес сакам да си ја поздравам @barbiegirl.24 . Секоја чест бе, девојче. Веројатно меѓу најмладите во Фемина Инстаграм и останатите теми за готвење, а и меѓу највредните, ако судиме според објавеното. Верувам дека ако те држи вака ентузијазмот подолго време, ќе се испраксираш до максимум и во сон ќе знаеш да направиш јадење што се вели. :)

На toogood, Jordanovska-K, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  20. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Ти благодарам, поздрав и до тебе. Скоро се што ми е објавено сум го зготвила јас, иако не се којзнае какви специјалитети. Сакам да готвам, се релаксирам така. Се надевам ќе ги усовршам понатаму и дека ќе научам нови рецепти. Те гушкам. :* :*

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.