Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    @Lady Phoenix, поздравче за успешен почеток на работата! :hug:

Come to the dark side, we have cookies! :devil:

Те чекаме со @LivingGlam, нешто работа од дома, ау уау.... плагинчето за заклучување да ти кажам како се вика или сама си го знаеш? :rofl:

На Annath, Eli23, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Ќе седиме сега напарфимирани и облечени по пропис... по дома. :D

Поздрав до двете, треба да отвориме некоја посебна тема Стратегии: како да преживееш работа од дома.

На Annath, Eli23, do-re-mi и 2 други им се допаѓа ова.
  3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Поздрав бек мила, баш добро ќе ми дојде ова :*

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ChocholateLover♥

ChocholateLover♥ Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    241
    Специјален поздрав до сите:hug::hug::hug:...
    f03d2bcddf102f944f49d74694bf0609.jpg

На cresa-jagoda, buba4e89, Priroden и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Поздрав до @Doozy и @LivingGlam - колешките со кои ќе работам од дома. :lol:

Јас сум испраксирана за работа од дома. Тренерки, бушава коса, хистерично буљање и куцање на компјутер... Проблемот е што мене човек не може од дома да ме извади кога ќе влезам во шема. :rofl:

А плагинчето... :tmi: Дајте ми неколку дена, па сама ќе си го побарам. :rofl:

На SV1911, Annath, Adina и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Морам пак тука зашто за жал ѝ е заклучен профилот на вампирита наша. 8-|
    @Valerin, мнооогу ми фалиш златна, и муабетите со твоите легендарни dirty minded зафрканции и „интимни“ прашања, и нервозните партии на агарио, и твоите интелигентни и поетични редови по темите... :(
    Те снема скроз, премногу фалиш со твојата уникатна енергија секаде! :hug: :l:
    Да те поздравам со една песна, у мојава остра меморија ми стои дека е една од оние што и двете ги обожаваме :lol:

Последна измена: 21 јануари 2016
    На Bender Rodriguez, Kukla994, kjukli и 6 други им се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Поминувам во темава да ја поздравам @UnordinaryOne :hai:
    Мене Зафон ме освои уште пред да му го прочитам најпродаваниот роман, така што многу очекувам од книгава. Ако добро се сеќавам, ти ми пиша и за Вештица, ама за карање сум затоа што уште не сум ја прочитала :tmi: А за тепање сум ако ти кажам дека заборавив дека ја имам :bandit: Некако си остана на полица меѓу книгите што ги имам прочитано, секогаш се фаќав за нешто друго, а оваа си остана непрочитана.
    И така - читам книги што никој не ги знае, па после испаѓам смотана во друштво кога ќе кажам дека не сум ја прочитала Сенка на ветрот :$ Ама годинава си давам задача да ги поминам ваквите книги кои (се надевам) со право се толку читани и популарни.

На cresa-jagoda, crazylady, SV1911 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.408
    Допаѓања:
    77.714
    Книгите на Зафон се секогаш изненадување. Имам прочитано 4 книги негови и од секоја книга може да се извлече некоја поука. Човекот е стварно гениј и знае да допре до душа. @AnaKarenina

На cresa-jagoda, Priroden, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    Да ја поздравам @Lady Phoenix вака специјално, во посебен пост, бидејќи чувствувам како да заслужува еден посебен. Сакам да кажам дека си една од нај open-minded форумџика овде, а такви луѓе најмногу сакам, позитивни, весели и убави. Не надворешно, туку одвантре. Ете тоа сакам да ти го кажам, ти си една од оние со убава уметничка душа... Ти се восхитувам премногу! :hug: :*
    Виртуелно да ти подарам нешто, бидејќи знам колку сакаш да сликаш, се надевам ќе ти се допадне :lol: :wasntme:
    И едно кафенце додека го правиш тоа. :coffee:
    [​IMG] [​IMG]

На cresa-jagoda, Kukla994, SV1911 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.773
    Допаѓања:
    77.136
    Specijalen pozdrav do mojata najmila @Nikita7 koja e nova na forumov, moja prijatelka sto si ja sakam kako sestra! :l::l::l:

На Nikita7 и Adina им се допаѓа ова.
  11. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    2.634
    Најпрвин, благодарам на поздравот :) Сосема те разбирам за делот со читање на литература која не е многу позната, истото го правам и јас :D Многу често се случува книгите кои ми оставаат впечаток да бидат позајмени од библиотека, па потоа гледам да го искористам наредниот саем на книга и истите да станат дел од мојата домашна библиотека, за да можам повторно да ги препрочитам :) Ете дури и Вештица се уште ја немам купено, планирам да го искористам тековниот попуст во Матица, но доколку ги земам сите книги кои ми се во план.....мислам дека ќе банкнотирам :D Се надевам дека во наредниот период ќе одвоиш време да ја прочиташ и Вештица, што ќе те натера понатаму да ги прочиташ и останатите книги на маестралниот Венко, едноставно заразни се :) Мене ми е многу драго што и ние можеме да се гордееме со таков писател, некако многу повеќе допираат до мене неговите дела, а општо и делата на други македонски писатели, отколку литературата од странски автори, на пример. Вечерта кога ја дочитав Вештица (поточно кажано, утрото, бидејќи не можев да ја оставам книгата и заедно го дочекавме изгресонцето), сериозно се запрашав дали некогаш во животот повторнодо толку ќе ме допре одредена книга и ќе предизвика во мене такви емоции. Во текот на читањето очекувај емотивен бродолом , во одреден момент ќе се насмееш, во нареден ќе те расплаче и на крај ќе сфатиш дека писателот умее толку добро да навлезе во психата на читателот, што буквално имаш чувство дека ментално си присутна во дејството на книгата, соживеана со ликовите и нивните животни приказни. Тоа е мој впечаток, се надевам дека набрзо ќе споделуваме мислење за книгата во некоја од темите за литература :) Голем поздрав и до тебе :)

На SV1911, macka91, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    @Lella најмило едно, не знам што те поттикнало на ваков излив на емоции, ама многу ме израдува со поздравов. Ти го возвраќам со сета љубов!!! :hug::hug::hug::hug::hug:

На cresa-jagoda, Kukla994, SV1911 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Nikita7

Nikita7 Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    13.160
    :l: Love you sis

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Специјален поздрав прво до сите студенти, нека ни е со среќа испитната и со 10-ки да се фалиме сите. :hug: (highfive) 8-|
    Поздрав и до основците и средношколците на форумов, истите желби за успех и вам ви ги упатувам за екстерното. :hug: ^_^
    May the odds be ever in your favour (fingers)

На cresa-jagoda, Priroden, purple..m и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    @Bender Rodriguez, верувам дека после муабетот во СДК, добро ќе ти дојде едно пиво.
    Ај живели! :beer:

8086255970_956763e6f0.jpg

Немој сега да кажеш дека не пиеш Лашко.
    Leave the complaints and take it as a man. Секогаш има време, а и простор, да се спротивставиме во ФФФ :~:

На Captain-Omni, eloves, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.784
    Е вакви поздрави сакам! :D

Остај друго, па и пивото си ми го погодила. (y)

На Captain-Omni и Jordanovska-K им се допаѓа ова.
  17. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    (Кај е смајлито со каубоецот со пиштолчиња?!Замисли го овој во Samuel L. Jackson's The Hateful Eight стил (zilmer))

На Bender Rodriguez и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    @vitamina, Најголем поздрав до тебе мила. Многу ми е мило за тебе. Се надевам дека овој нов почеток ќе ти донесе уште повеќе убавини и среќа. :hug::hug::hug:

На mirandaa, purple..m, Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Денес сакам да си ја поздравам @barbiegirl.24 . Секоја чест бе, девојче. Веројатно меѓу најмладите во Фемина Инстаграм и останатите теми за готвење, а и меѓу највредните, ако судиме според објавеното. Верувам дека ако те држи вака ентузијазмот подолго време, ќе се испраксираш до максимум и во сон ќе знаеш да направиш јадење што се вели. :)

На toogood, Jordanovska-K, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  20. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Ти благодарам, поздрав и до тебе. Скоро се што ми е објавено сум го зготвила јас, иако не се којзнае какви специјалитети. Сакам да готвам, се релаксирам така. Се надевам ќе ги усовршам понатаму и дека ќе научам нови рецепти. Те гушкам. :* :*

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.