Мила @vitamina Кај и да одиш, ти ја посакувам сета среќа да биде со тебе Овој нов почеток за вас, нека ви биде исполнет со доза љубов и здравје Секогаш те читав кога велеше, дека за она што го сакаме, треба да цврсто да се бориме да го оствариме, макар колку и да е тешко и дали одма или понатака, битно ќе се оствари. Ти се оствари твојата најголема желба, уште еднаш ти посакувам убавини
Утрински домаќински поздрав до @Abrakadabra и @Lady Phoenix. Ептен сте ми младешки дух во темана наша за „теткици“
@Bozica1980 @mareane еден специјален поздрав како поттик за успешно раскитување денес. @Abrakadabra еден специјален поздрав до тебе, поради тоа што си поразлична, а сепак многу кул!
Сп до другарката @Doozy . Ме олабави психички со муабетите цел ден, ништо посебно а многу значајно, плус харизмата и хуморот. Не те давам бе.
Каде без хуморот, не одиме никаде без него. Поздравче и до тебе витаминче, мора да си се олабави човек, маф ни е работата иначе. Еве ти мала песмица за опуштање, во склоп со муабетите.
Не ми прави лиги, уф, уф, уф, ме фаќаат кризи за преку барата, се плашам што фикс-идеја може да ми текне. И за тебе, поздрав, затоа што е еден и единствен... И нема друг како него.
@Lady Phoenix @Kukla994 @theowndemon @Anabelle.Amorette @PogbaPol @Аliсe @simonna.a @Be-yO-nCe @Ketchup @Lella @vitamina @Abrakadabra @IronLady @kjukli @purple..m @Natali.3 @Ginger^ @LittleChili @QweenSM @Reachel @Jordanovska-K @Mr. Right @Adi888 @crimson @Sky-butterfly @Elissa @Adina @galapce @julie77 @macka91 @Madam-A @Viktorijaaa5 @AnaKarenina @calliope @Nightwalker @Bender Rodriguez... Имајте убава работна недела мили мои
Поздрав до @Kukla994 и @Someonespecial што денес ме збунија со аватарите Цело време си мислам ја читам Спешлка, кога оно Кукла да ти била со нејзина слика за аватар Понеделнички ве поздравувам и двете, со многу кафе За полесно да се помине новата работна недела
поздрав дечки... @Someonespecial @Adina @tessie @Madam-A @galapce @vitamina @Dream-Girl @Anabelle.Amorette @simonna.a @Ketchup @buba4e89
Да ја поздравам @crimson . Повторно вечерва на yt налетав на песната што ја имаше постирано пред некој ден во СДК, зараза е. Спојлер Леле се заљубив во гласот од пејачов! До сабајле би го слушала Деновиве постираш супер песни во СДК,ме поттикна да барам по јутјуб уште повеќе,многу ми се допаднаа. Поздрав и имај убава вечер!
А јас баш се прашував дали некој ги слуша песните што ги објавувам Мило ми е што ти се допаднаа, мене ми се откритие на месецот. На 6ти ќе свират во МКЦ, на фестивалот земјотрес, во случај да сакаш да ги слушнеш во живо.