Планирав со другаркиве да одам и едвај чекам,а не знаев точно кој се ќе настапува и еве,овие ќе биле таму. Бев и на прославата за роденденот во МКЦ,супер беше. Треба почесто да има вакви настани,добро е да се слушне нешто поразлично.
Сакам да упатам поздрав до девојките низ чии профили минував последниот час, па наместо да им чкртам на сите посебно решив еден групен поздрав. Задоволство ми е да ве читам, @Lella , @Anabelle.Amorette , @Someonespecial . Ги обожавам вашите мислења. Чај?
Еее кој ме поздравил! Ти благодарам многу на поздравот Срцке. Чајчево супер ќе ми дојде Имај убава вечер!
@Someonespecial @Elissa oд мене имате шеќерен поздрав: да си ги поделите со @Bridget и @galapce кои во последно време ми се станати посебно интересни. Обожавам отворени и острички луѓе, па додека сум тука да ги поздравам и нив Добра ноќ чикас. Со љубов ваша М,
@presiosaP @vitamina @sikica7 @buba4e89 @rose60 @R.o.s.e @kjukli @Winter Lady @Kukla994 @stronGgirl66 @macka91 Бацки девојки *
@Anabelle.Amorette @Adi888 @Someonespecial @Adina @Viktorijaaa5 @Elissa @purple..m @Dreamer-V @Ketchup @Kukla994 @crazylady @CrazyOne @vitamina @QweenSM @Ivy89 @Mahidevranfan @eliesaab @Lella @Sunshine.Sunshine @Yowannty @kukla21 @anel @joy1 @kjukli @hermosa @presiosaP @IronLady @Arthur @Winter Lady @Sanjichka007 Pozdrav i mnoguu gushki do vas,ve sakam site i sekogas so zadovolstvo ve citam
Традиционален специјален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар, со најубава фотографија: @SV1911.
@cresa-jagoda @BurstBerry @Skopjetesakam pozz do vas,sorry sto ve ispustiv vo grupata so pozdravi Eden extra pozz do mojata nova sledbenicka i sograganka @Svetulkaaaaaa
@Srckata28, фала ти мила, голем поздрав и до тебе И јас исто уживам да те читам, многу си ми созреана, креативна и интелигентна, мило ми е што во последно време пак почесто те среќавам по темите. Имај убав ден!
@Srckata28 Ти благодарам многу на поздравот, ме израдува. И јас тебе обожавам да те читам, една од поомилените си ми. Возвраќам на чајот, повели и имај прекрасен ден!
Одамна не сум си ја поздравила @Lady Phoenix , со која имаме прилично слични ставови и мислења како и заедничка пасија кон фотографијатa и уметноста. ^_~
Поздрав до @Rose96, ја забележав во Unique и мило ми дојде што наша феминка ја има во списанието. Честитки до тебе, и само напред
Jas zacestiv mnogu vo temava,ama opravdano mi e,ne mozam da ve dopozdravam bre bogami... @anichka94 za prvpat sakam da te pozdravam,te citam i mi stanuvas se pomila...gushki @Mr. Right pozdrav i do tebe,uzivam dodeka te citam vo SDK @GirlLove @GirlRose @tessie pozz i do vas drugarici
Е после толку време арно намина @Rama , нема толку често низ СДК твои постови. Гооооолем поздрав и до тебе и до внуците,бидете среќни и насмеани.