SP DO MOITE NAJMILIII STO KONECNO UTRE KE VE NACEKAM ( I GUESS ) @Ketchup @IronLady @Someonespecial @Anabelle.Amorette @PogbaPol @LittleChili I najposeben pozdrav za Stojne moja @Kukla994 Session ends today for me finally God bless you all dobro zabegav od knigite ama prostete brzo ke se vratam u normala, I promise. (trauma od angliski ispitot na medicinski, dont judge)
Еве вака да упатам поздрави назад . @Val-Dim - 2-3 пати ме поздрави женска со групните поздрави за 40-ката, плус уште еднаш не пофали за кроасаните.Касно возвраќам, но битно ми е што сум се пронашла низ вашите поздрави. @Eli23 @vitamina @Svetulkaaaaaa @Rama @Ketchup .Сите ми значите на некој начин. Мило ми е што увидов каква прекасна личност си, мила, и секогаш реална @eloves и @crazylady - фала ти тебе што ме трпиш со моите кукања, едноставно мислам дека си се пронајдовме за утеха, подршка, искажување емоции и тага.Прекрасна личност си.Неможам никако да ти се заблагодарам. Поздрав до сите од труднички муабети, подршка за забременување, темата 40-ка, фемина инстаграм. Поздрав и до сите останати на форумот, ретко имам пишувано поздрав до сите.Онака времето малку се стопли па да ви пратам малку студ гратис од мене Изберете кој каде сака да се дружиме.Се надевам еден ден ке ги посетам овие хотелите од мраз.Мислам дека ги има во Канада и Шведска.За други места упатете ме вие.
Ја поздравувам @Lady Phoenix, бидејќи сметам дека вреди да се издвои посебен поздрав за ваква аура. Ти си ми една неочекувана, сепак пријатна појава на форумов, и морам да признаам дека те следам откако се приклучи во оваа мешавина од карактери. А како може човек да не те примети? Па, зрачиш! Ти посакувам убав ден, и искрено ти посакувам да не дозволиш да потпаднеш под туѓо влијание, бидејќи тоа што го поседуваш длабоко во тебе е незаменливо. Што и да правиш, продолжи така! На одличен пат си!
До: Нашата најмодерна, најкул, најслатка тетичка @Elissa Поздравче до тебе и да имаш убав ден, не само денес, туку секој нареден ден... FOR YOU...
Најспецијален до @Bender Rodriguez @BoneMachine @crimson @Madam-A, за кои со сигурност тврдам дека се едни од наjсеирџиската екипа на форумов.
Jас одамна немам никој поздравено. Ги поздравувам сите нив, се разбира посебен поздрав до тебе и мислам дека нашиот заеднички омилен член @Hindsighter (човек што зјапа во задници)
Молимте од таму какиња искачаат, контролирај се. Тој нагоре зјапа, чека абер од Господ за дали да плесне некоја или не.
Специјален поздрав до @Jordanovska-K и @anel За трпението и истрајноста на човечкото битие како силно оружје во битката за себепронаоѓање...
Јас сакам да ја поздравам @Madam-A , и сакам да ја поздравам @Abeja . Не ви пуштам цвеќиња, дрмнете по една.
Поздрав до @Lady Phoenix и @Bender Rodriguez за крај на неделата од The Revenant со најубавата сцена во филмската историја.
Do @Valerin Dobro ti se igras so nas? De pojavi se od negde be covek. Vidi Ines moja, zasadiv nov kaktus, edvaj cekam da go probame. Tvoja Meri
Специјален поздрав до @Madam-A, @Sanjichka007 и @crimson, кои неуморно ме подјебаваат со лолање и урлање.  П.С.