@Bender Rodriguez не урлав овој пат, ама блиску бев. На глас си се изнасмеав. Делам гушки, фаштај си.
Најспецијален поздрав до @AnaKarenina . Сеуште постојат луѓе кои иако не те познаваат одвојуваат време за тебе.
@gingerchild , нa екс, нa екс! Спојлер: Петочка фешта a за тебе, @Bender Rodriguez , дај уозбили се и прифати ја реалноста дека јас најсеризно се смеам по дома на екран, без никакви подјебавања. и како ДА, одговор на твојата слика, прими го ова видео... Спојлер: Петочки mood Убав викенд! , ваша М
ПоЗзздравче до: @Ketchup @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Lella @simonna.a @crimson @Sanjichka007 @AnaKarenina @vitamina @Lady Phoenix @SV1911 @mirandaa @PogbaPol
@Bridget мила, на Форумов сум најчесто на +/- 40...Ретко читкам по другите теми и не те „познавам“... Но, деновиве со твоите коментари во „Фемина готвач“ ме изнасмеа!!! Голем поздрав до тебе
@Winter Lady прекрасна, позитивна, мила ... Ииии опасна готвачка !!! Гооооолем поздрав до тебе... ПС Твојата маса ја замислувам вака...
@simonna.a @Аliсe @butterfly* @Marijana93 @LittleChili @makgirl Ме изнасмеавте жими сè Сајмон, ти си крива за ова.
Да ја поздравам @referentka и да и' кажам да ми се обрати (ако сака, нормално) за да и' кажам збор-два за младите и заминувањето.