Голем поздрав до @Peppermint за одговорот во СДК. Фала многу за одвоеното време и за советот, навистина ми беше потребно и ми даде поголема мотивација да земам и да си ги организирам работите.
СП до веселото друштво од +/- 40 ... Времето поминато со Вас ми ги разубавува деновите... Топло попладневно кафенце и малку чоколадце... Мало засладување за успешен почеток на деновите со помалку храна т.н. ДИЕТА !!!
Поздравче до сите феминки,посебно до сите мамички што имаат прекрасни ангелчина на кој неможам да му одлеам inlove:
Едно големо и специјално поздравче до дамите кој ми се нај ок да не речам најмили Bozica1980, Zeynep, Marijana93, @DVAANGELA, referentka
Сакам вака во посебен пост да ја поздравам и да ѝ пратам милион виртуелни гушки на мојата најсакана @Lella. Ти си една прекрасна личност, најпрекрасно, најинтелигентно, највоспитано девојче од сите на твоја возраст што сум ги запознала. Ти посакувам многу успеси со кои ќе се гордееш, и немој да дозволуваш безвредни и неважни личности да ти го уништат денот и во ниеден момент да ти ја згаснат позитивноста со која грееш! Многу те сакам, најмило едно!
Dragan,sin mi kupi vcera cel paket sokovi,mozam da igram za nesto drugo? peralna moze? oti mi se imat smaceno na raka da peram veke ili patuvanje negde? bilo kade,za mene i mazot mi
Поздрав до @Ingvild Пази што си рекла, ќе имаш 20 палачинки на дел, да не се жалиш после дека многу ти биле
^Никако, какво жалење... Од лапачинки, никогаш доста. Ако имате скали дома, ќе се тркаламе по нив... Кој прв до доле, добива уште гратис 20.
Специјален поздрав до сите девојки што се активни во темата за фитнес и мотивации: @sofijanoka, @Jenniffer, @AnaKarenina, @kjukli, @Carolin, @BayernKa, @#strong_woman @Elen4e89, @anakonda88 Ме радува тоа што се повеќе и повеќе девојки се активни таму. Вие сте ми мотивација плус! И еве од мене шејкови за освежување после тренинг
Поздрав до девојките кои ја раздвижуваат темата за Хаику поезија @tirkenbal @Ginger^ @theowndemon @Ariel и еден посебен поздрав до @L-enna кон која си имам симпатии уште од почетоците кога се зачленив овде Баш се израдував кога го видов твојот ник во нотификациите, па уште и кога ти го прочитав мислењето, останав со црвени образи Се надевам ќе напишеме уште многу стихови во темата, па убаво ќе го одбележиме Месецот на хаику поезијата. И еве една покана до сите што сакаат да се обидат да напишат нешто вакво, слободно да ни се придружат Создавајте магија
Пишувањето е легална шизофренија-Жижек. А јас мислам дека е и најголема слобода на сепството. Поздрав до @AnaKarenina и останатите девојки. Имајте убав ден.