@kjukli @Ginger^ @Adina @tessie @makedonkamak @crimson @Lady Phoenix @Be-yO-nCe @referentka @Скопјетесакам @GirlLove @Magnolija @vitamina @LUCERKA @Rama @Someonespecial @Viktorijaaa5 @IronLady @eloves @Madam-A @Ketchup @PogbaPol @cresa-jagoda @Marossa @mirandaa @galapce @sikica7 @Marick14 @Sky-butterfly поздрав....нека е облачно и нека врне колку сака...
Благодарам @Magnolija Јас пак мислев си се откажала од форумот, знам едно време не беше активна. Навратувам јас на блиц да прочитам нешто, некогаш и шкртнувам по некој збор. Мило ми е што си тука. Поздрав и до тебе.
Мало искрено од срце извини, ама нај нај искеено да виновен сум и ми нема прошка те изумив а се преслушав дека ми фали уште една две личности. ПОЗДРАВВ НАЈГОЛЕМ ДО НАЈУБАВОТО СТРУМИЧКО МОМЕЕ
Поздрав до @Lilit , реална и дрска девојка со цврст карактер и став. Убаво е кога човек за момент те чита и се смее во себе ради твојава сурува реалност и преплет на зборови. Поздрав до друштвото кое не се дава @ph.orhideja @danichap @Lady Phoenix @mareane @referentka @Bozica1980 @WORRIED.BT @DVAANGELA @Petar80 @ninja35 @Peco @Eli23 @Sky-butterfly @♡BuBaLe♡ @evangelina.ina @Val-Dim @menelele @Manuela. @promeneta @ALISA0000 @galapce @bittersweet @Annath @Ariel @ozbilnazena @Cuci81 @do-re-mi @LUCERKA @Abrakadabra @Esmeralda-MD @MilaP @Tajnaotrovna @kukla21 . Поздрав до луѓето кои понекогаш допреле до мене со некој нивен пост, опишале, искажале, надополниле емоции и споделиле делче од нивните животи тука. Сакам да ве читам. @AnaKarenina @marama @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Lella @Kukla994 @Rama @Winter Lady @Marossa @SV1911 @JollyGirl @Wahnsinn @kjukli @purple..m @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @YoungandBeautiful @Bender Rodriguez @Ketchup @Скопјетесакам @Аliсe @julie77 @poenta @JuLleE @LivingGlam @Summerlover @SuperGirl24 @LaraSolare @Rose96 @Viktorijaaa5 @Elissa @Adina @macka91 @JustFun @GirlLove @Ginger^ @jovanovska94 @Jordanovska-K @samovila.red. @crimson @CrazyOne @Umbrella22 @Црвче @hermosa @deskarada @presiosaP @eloves @theowndemon @simonna.a @toogood @Среќа @lovemme @QweenSM @HeidiDiWalt @Mr. Right @Be-yO-nCe @Madam-A @buba4e89 @LittleChili @Adi888 @Ginger^ @duffi @IronLady @Biodevojka @Peppermint @Nausicaa @Doozy @kanella @ANGIE1 @anel @Dream-Girl @sanjaeva @makedonkamak @kala21 @Kaley @emkaemka @Mayyya @the.vampire.girl @LittlePinky @zalosna .
Мило ми е што некогаш некое мое текстче допрело до тебе,ти благодарам на поздравот.Те поздравувам и јас и ти посакувам убав ден и убав викенд