А јас ќе упатам еден традиционален специјален поздрав до @vitamina како победничка во Фото-натпревар за оваа недела.
@vitamina,@referentka @Winter Lady,@Val-Dim @ph.orhideja , @Bozica1980 ,@bittersweet , @Annath , @WORRIED.BT @ninja35 , @Petar80 @mareane ,@Lady Phoenix i site drugi mili clenki od -+ 40 a ke zaboravev golem pozdrav I do tebe@lunicka
Јас скоро и да немам поздравено никого. Но сега сакам да ја поздравам @Peppermint ,за преубавата слика од салатата во Фемина готвач. Многу убаво ми изгледаше,немав таква комбинација до сега пробано со грав и туна.Воедно тоа денес беше и мојот ручек. Така да поздрав до неа што ме спаси да смислувам комбинации за лесни оброци.
Кога се смеев рекоа – неозбилна. Кога плачев рекоа – не се смее. Се насмевнав, па рекоа – дволична. Молчев, па рекоа – не знае ништо. Прозборев, рекоа – многу зборува. Простив,па рекоа – кукавица, не знае да се одмазди. Тогаш сфатив дека човечкото задоволство е недостижна цел.... @Svetulkaaaaaa @Rama @Mini90 @Marijana93 @vitamina imajte ubav vikend devojki ve gushkaam
Поздрав до најсилната екипа: @kukla21 @ph.orhideja, @Lady Phoenix, @ninja35 @Petar80 @Peco @referentka @lunicka @vitamina @Bozica1980 @galapce @emkaemka @mama89 @Eli23 @MilaP @♡BuBaLe♡ @Val-Dim @menelele @promeneta @ALISA0000 @bittersweet @Annath @Cuci81 @Esmeralda-MD @Sky-butterfly @DVAANGELA
@vitamina фала ти што никогаш не испушташ да ме спомнеш во поздравите. Кога сум тука СП до @DVAANGELA и @Lady Phoenix имаjте убава вечер
Fala vi na pozdravite @vitamina i @monik55 nekako se zabelezav, ne mi notificira tagnuvanje... ahh tie srcinja. do mojata draga @Serafima nema dovolno silen zbor da ja opisam taa prekrasna licnost i sto pretstavuvas za mene...
Од лани немам поздравено... @Val-Dim , @Annath, @referentka , @bittersweet (особено за гушката пред некој ден), @ph.orhideja , @MilaP , @galapce ,@danichap (особено ме трогна со еден гест), @monik55 , @Sky-butterfly ,@anel, @vitamina , @Bozica1980 ,@WORRIED.BT ,@Eli23 ,@toogood , @kukla21, @mareane , @bubale ,@MacenceEna , @stetoskop, @emkaemka ... @Doozy зш така сакам.
СП дo: @Kukla994 @IronLady @Sanjichka007 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Аliсe @N0NamE @PogbaPol @simonna.a @Lella @Reachel @srcence1607 @Adi888 @kjukli @AnaKarenina @crimson @Jordanovska-K @macka91 @crazylady @Rama @referentka @Sky-butterfly @joy1 @Lady Phoenix @vitamina @Abrakadabra @Bender Rodriguez @Скопјетесакам @Summerlover @Mr. Right @Doozy @Madam-A @Elissa @Adina @SV1911 @kim.k @Dream-Girl @Valencia @Umbrella22 @Viktorijaaa5 @Црвче @theowndemon @QweenSM @Ginger^ @LittleChili Петoк е!
Не бев активна на форумот подолго време и не сум ја посетила темата одамна. Сакам да ги поздравам сите членови на форумот и имајте убав ден hug:
Сакам да упатам многу специјален поздрав до една уникатна и креативна членка што ја памтам од времето кога се зачленив тука и ми оставила убав впечаток - @zhap4e Да знаеш дека ми е мило што гледам дека пак одвреме навреме нѐ дружиш Имај убав ден!
@vitamina - Витамина, мило ми е што сум ти оставил некаков впечаток за ова кратко време колку што сум со вас. И ти ми остави убав впечаток. Твоите постови и совети ми делуваат како витамин на душава. Сите ти честитаат, не знам дали ќе отпатуваш негде или ќе се селиш, ама кај и да си, со кого и да си ти посакувам само успех и среќа во животот. Да имаш само убави и среќни моменти, @Ketchup - Кечо дури сега го гледам поздравот. Да ти кажам ме зарази со песнава. Убава е а и спотот е многу јак. Снимен во мојата омилена Индија. Фала ви и на двајцата за поздравот. Еве во оваа прилика и јас ќе поздравам некој. @Wahnsinn , @Kukla994 , @Скопјетесакам , @IronLady , @Bender Rodriguez , @makgirl , @PogbaPol , @MilaP , @Petar80 , @Peco , @crimson . Толку ми текна во моментов. Пецо и Петар највеќе ги читам во темата за +/-40, ама имам време јас додека стигнам до таа тема. Сега само ќе ве читам. Дечки имајте убав викенд сите!
Поздрав и до тебе @Mr. Right Кога веќе пишувам ќе поздравам и некој рандом.Онака ќе им посакам и убав ден на @vitamina @Kukla994 @Someonespecial @Svetulkaaaaaa @Kimey @purple..m
Поздрав до @Winter Lady @JustFun @Beauchamp @Viktorijaaa5 Женските што биле секогаш тука за мене. Ви благодарам премногу
Секогаш ме поздравуваат па редно е и јас да ги спомнам @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Ketchup Поздав назад драги лугенца