Возвратен поздрав до @Viktorijaaa5 и @vitamina За обврските кон себе да бидеме подобри од вчера и поуспешни од денес...
@Elissa jas braced nikako da dobijam kaj dragan vo emisija, vrtam stalno, za brasno mi e, batali patuvanja I gluposti, tri dena nisto sukano neam kasnato Chantava ciklama boja bese taka?? Go dobiv brasnoto?? aa?? alo??? aloooo?
Поздрав до @mama89 @referentka @Eli23 @emkaemka @kukla21 @Bozica1980 @PUPICA @MilaP @danichap @Lady Phoenix @DVAANGELA @lunicka
Koj ne ja probal,ne znae Sakas recept vo lp P.S.Vsusnost,pola od dietalkive dusa im se kine sto samo so oci jadat,raka secam ako ne e taka
Морав да ја поздравам @Giovanna ме изнасмеа со постот во СДК, одма те замислувам со косата Сега се сетив на некои експерименти и ние што ги правевме, арно ништо не беше трајно И мене најмачен дел ми беше пресоблекувањето, ранецот место со книги ми беше полн со облека, чешли, огледалца и некои такви работи. Јас па и во хор и оркестар учествував, а една година ме прашаа дали сакам и водителка да бидам Are you kidding me?? Фалеше уште музика на касети да пуштам за секоја точка Ама многу интересни спомени имам од тогаш, колку и да ми се трагично смешни сега
Косата, пааа нешто близу ова беше Е што приказни имам, се‘ бисер до бисер, ептен не ми се расплинува во детали Фала ти @AnaKarenina што ме врати назад во времето, убаво е човек од време на време да си се потсети : ))))) Голем поздрав назад до тебе, како и до сите други фатални денсери и останати изведувачи што се пронајдоа
Јас вчера ќе ве поздравував тема по тема, ама заспав Сакам да ги поздравам девојките кои ме охрабрија дека подарокот ми е добар и доволен: @Ane-Goki1 @Nausicaa @One.Moment @Elence93 & @zanana зошто кога видов мои другарки шо купуваат на момент се замислив шо прам грешно Сакам да ги поздравам девојките кои си ги читам секој ден и си ги дружам во Хаику поезија: @AnaKarenina @referentka @tirkenbal @L-enna @Ginger^ морам да признаам ова ми стана една од моите нови омилени теми И сакам да ги поздравам момците и девојките ( ) од темата Астрономија: @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @imelda и пак @Ginger^ и покрај сите оние прашања за кои иступив во темата, ветувам дека за нив ќе дам денојве и мислење како мене би ми било логично да биди И во чест на лошото време решив да ве частам со лимонада за да го избркаме:
Дами наминав само да ве поздравам баш ми фалевте во виртуелниов свет Ве гушкам Бујрум! @joy1 @ph.orhideja @Lady Phoenix @Abrakadabra @marama @Sky-butterfly @tessie @Valentina.Vaki @bubac @bittersweet @Doozy