Поздрав до мојата матична докторка @joy1 Поздрав до женчето со најубава фризурка @Sky-butterfly Поздрав до жената која ќе ни оди надалеку, со песната ,,Кофер Љубави,, @vitamina Поздрав до обичната @Ordinary Поздрав до болничката @DVAANGELA Поѕдрав до @Bozica1980 @VladeMila @kukla21 @galapce @ninja35 @Petar80 @Peco @Eli23 @darcy @JuLleE @anel @Annath @promeneta @friendy @jacqueline.s @lunicka @mama89 @Tajnaotrovna @MilaP @ph.orhideja @mami blue @evangelina.ina @zhap4e @Esmeralda-MD @emkaemka @do-re-mi @mareane @Lady Phoenix @mal.ecka Ако заборавив некој, не е намерно. Штом ќе приметам дека некој фали, ќе дополнам
Специјален до @Madam-A. Одамна сакав да те поздравам. Секогаш ме смееш, ја сакам таа разиграност во твоите постови. До @Mama25 . Фала за поздравот. До @Abrakadabra, другарка ми, секогаш мисли на мене Патем, сликата во спојлерот ја видов на нет, веднаш ми текна на Абракадабра, морав да ја прикачам Спојлер
@Mama25 i @Sky-butterfly, vi blagodaram na pozdravot @Sky-butterfly, me iznasmea slatko so slikata Спојлер
Фала на поздравот @theowndemon најголем поздрав и до тебе,за првпат сум спомната од тебе во темава .А што е до подарокот секако дека е доволно и дека е добар за тој што знае да цени и на ситница ќе се израдува,доволно е вниманието.За било каков совет ако можам да помогнам тука сум затоа е и форумот. И фала на лимонадата па да се надеваме побргу ќе си замине ова време некако многу депресивно е
На глас се смеев. Касно палам со песнава, тек денес ја открив. Решив со саблиминал месиџ да ја постнам овде.
Specijalen pozdrav za edna prekrasna i moderna mama - @Mama25 . Edna drugarka izgubiv, druga dobiv. Sekoe loso za dobro e .
Специјален поздрав за прв пат до @1209 . Потполно те разбирам за тоа што пишуваше во врска со работата.Сум била во иста положба како тебе.Не вреди,не се нервирај....терај додека да најдеш нешто поарно...,а шефицата изгледа лечи комплекси....па побрзо да ѓи излечи и да те остај на мира.
Фaлa ти пеперутке . Дрaгo ми е штo сум oстaвилa убaв впечaтoк. Пoздрaв и oд мене дo тебе & ! И денес биди ми нaсмеaнa А кaкo штo претхoднo ви кaжaв декa сите нaпрaви дoмa ми се вo квaр, сум јa зaбaтaлилa темaвa мaлку пa сo извинење зa кaснење, вoзврaќaм пoздрaв и дo: @vitamina , @Elissa , @Someonespecial , @Ketchup и @Viktorijaaa5 Кoј штo сaкa некa бирa: Убaв ден нaрoде! Сo љубoв, вaшa М
Специјален поздрав до @Mama25 за софистицираноста. @zhap4e за стилот и харизмата. @1209 за личноста што си. @Lady Phoenix за секојдневените квалитетени постови кој ги читам со задоволство. @danichap затоа што фалиш. @LUCERKA за борбата што ја водиш. @Kukla994 држи се најмило. @kukla21 за секоја несебично упатена помош. @mareane за милата и чиста душа. @toogood затоа што фалиш многу. @referentka за секоја твоја подршка упатена секогаш на несебичен начин тоа важи исто и за @Sky-butterfly . @Winter Lady за колачите. @galapce за квалитетните нејзини постови со нејзината искреност. @Abrakadabra за карактерот. @jovanovska94 за секогаш цврстите ставови и дрскоста на реалниот живот. @poenta бидејки ми зрачиш од срце. @Anabelle.Amorette за прекрасните постови во сдк тука заедно со нејзе е и @Someonespecial неизбежните. @Rama за животната лаганост. @anel морам да ја поздравам за секој нејзин пост во сдк. @Val-Dim за прекрасните постови и животната вредност. @tessie бидејки многу ми фали. @Doozy никогаш нема да можам да ја пропуштам од списокот, посебна ми е. @MilaP чиста, храбра и издржлива жена до бескрај, многу ја почитувам, тука е и @DVAANGELA во склоп со полицијата. @LivingGlam девојка со карактер која секогаш се исцртува со нејзините постови. @SV1911 @AnaKarenina за нивната својсвеност и кративност. @marama бидејки фали со нејзините постови.. @Madam-A за хуморот и имтелектуалноста.. @Elissa и @Adina со нивната издвојливост.. Во следна прилика и други што верувам дека ги пропуштив.
Поздрав бек до @LUCERKA и @vitamina.Фала на охрабрувачките зборови на едната и на убавиот комплимент на втората. И поздрав до @Abrakadabra и @Waka-waka знаат за што. И одамна никој не сум поздравувала па така ве поздравувам сите имајте убава вечер.