Нај, нај,нај специјален поздрав до драгата @monik55 . Јавно ја молам да ми прости, не е заборавена од мене
СП до сите кои ме поздравиле и СП до сите фанови на Растур бендот..ајде малку зелени *песните се микс од Formation/Hymn for the weekend* Еј вие дигнати до небо со тие паун понашања Ловци еј не пукајте во небо пазете некој од нив можете да погодите Многу си биле тие шетани луѓе Еднаш Припеп,два пати до Ресен Миксате Цеца со Милица шо ми изигравате брзи и бесни сега? Слушам се ама од вакви шљамој бегам Јас имам растур во крвта,swag Океј дами,да одиме во формација како во фудбалот голман,одбрана,среден ред,напаѓачи еден,четири,четири,два еден,четири,четири,два Ох мозок дајте ми од аптека Знајте дека глупости трескам Кога бев и сум уште забегана Растур бенд тука ме мооооотивиииирааааше Сите имаме луѓе во животот што ги знаеме како занес и поезија И затоа тие се му врска Тоа е кога ја прашуваш кравата за мислење Таа ти вели мууууу Затоа кај таквите мислењето е небитноооо Затоа веселете сееееее.... Ај,леле,ај,леле,лелеее Ме фативте во добро расположение Весело,Веселоооо Толку растурско,толку растурскоооо Муу Муу-ууу-ууу-муу п.с. знам дека можеби звучат глупаво песничките,ама малце растур енергија да префрлам овдека пардон
Поздравче за ... ♡BuBaLe♡ @tessie @Sky-butterfly @marama @Umbrella22 @Annath @galapce @lunicka @do-re-mi @ph.orhideja @joy1 @Peppermint @referentka И за уметничките и креативни души @AnaKarenina @Abrakadabra @Lady Phoenix Повелете наn кафенце.
Најспецијален до легендата @simonna.a Поздрав до две мили девојки што не сум поздравила досега - @ANGIE1 и @makgirl До @Marossa, ми текна на тебе мила, одамна не сме муабетеле на чет... ни фалиш @Sunshine.Sunshine оти ми е мило што пак ја има по форумов @Anabelle.Amorette @Lella @Lady Phoenix @Ketchup @LittleChili @PogbaPol @Kukla994 @IronLady @Rama @Winter Lady @vitamina @Be-yO-nCe @kjukli @Madam-A @Jordanovska-K @Snow-Star @Natali.3 @Abrakadabra @Ginger^ @zhap4e @AnaKarenina @Magnolija @Giovanna @calliope @julie77 @LivingGlam @Serafima @Doozy @galapce @Sky-butterfly @Annath @Peppermint @joy1 @Elissa @Adina @Bender Rodriguez @Mr. Right @SV1911 @Viktorijaaa5 @bittersweet @duffi...
Фала ти драга Специ, ќе се послужам од се по малку.Поздравче и до тебе, ме зеза лаптопов инаку ќе те почастев нешто.Те гушкам @referentka Рефке и мене не си ме поздравила намерно ќе е оваа
Еми по лп само.Мер ќе ти текне и на др.место или овде во групниот поздрав за 40- ката.Скар сум ти,не се важи
@Elissa ...ме земавте на заб .. Еве и до @Adina еден поздрав , оти вие сте како сабота и недела Ако....СИТЕ искрено ги поздравувам од се срце. Ај сега да видам кој ќе се пријави
@referentka Refkeee deka si muriii Petok I sabota sme ti so bracedot, oti nedela I nekako ne ja obozavame, nie sme lugje od provod, pijacki, sto ni trebit nedela koga utredenta e ponedelnik neli braced?? @Elissa