Знаев! Сп и до тебе Винтерке, не се лути И до @referentka голем поздрав! Ај сега почастете се, па лајкнете ми ја сликата во Вашата шминка низ слики.
Одамна ме немало на темава Им благодарам на сите што ме поздравиле и кои никогаш не ме заборавиле СП: @AnaKarenina @Mishela @crimson @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @Lady Phoenix @Lella @kjukli @simonna.a @Аliсe @Sanjichka007 @butterfly* @Marossa @Kukla994 @IronLady @Winter Lady @Црвче @Ketchup @PogbaPol @Читател @Mr. Right Убав почеток на неделата
Кога знаеш, не се прај луда.Што лајкови кажав не лајкувам. Абе кажав специјално инстаграм ќе правам за вас Чек да те видам плавушке Убав ти е тушот нанесен, Сакате и мене да ме видите.Ај вечер Фала @LittleChili поздрав и до тебе
Напрај инста и ќе видиш зошто хаха По линија на плавушите, затоа ^^ Позз и до тебе @Winter Lady и до @referentka @kjukli ти благодарам за поздравот срцка, а воедно сакам да те поздравам тебе и да ти посакам пријатен пат, најубаво да си поминеш...и чекам слики @LittleChili милаа ти благодарам на поздравот, имај убав ден
Традиционален специјален поздрав до @AnaKarenina за победата во Фото-натпревар за оваа недела. Честитки!
Матие нешто ама ќе видите, само ќе ве заследам и нема да ве лајкувам.Само по еден коментар ќе ви оставам.Нисам плавуша, ако треба да се префарбам м ? @kjukli Чекам поклонче од Барса.Убав помин, среќен пат, и слики што повеќе, не 5 слики.550 чекам. Најспецијален до @Kukla994 еве вака те гушкам.Бирај која си, плавката или црната.
Ti blagodaram mnogu, najmnogu mila, tolku mnogu mi bese potrebna gushka, bez razlika crna ili plava Pozdrav nazat do tebe I te gnjavam silno @Winter Lady Patem blagodaram I pozdrav4inja nazat do site sto ste me pozdravile a jas ne bev I nesto aktivna denovive pa ne sum videla se... Isto taka sakam da upatam pozdravi ama nema da tagiram nikoj, listata ke e golema I ke mi bide krivo ako nenamerno ispustam nekoj. Specijalen pozdrav do moite omileni (si znaete koi ste) I obicen pozdrav do site ostanati (^.^) Posluzete se, ne se sramete, koj sto si saka
Специјален поздрав до @natemila нека и е среќен роденденот, нека биде здрава,жива,среќна и весела и до една прекрасна личност @okcenzi.
@Elissa Aj sto vo prethodnion pozdrav me nemat, ami sega me pomesa so druga kukla, kaj toa, I Blagoduv4evo sakas da mi go zemis
Најспецијален поздрав за најдобрата докторка @joy1 . И се восхитувам на твојата услужливост и искреност Цело време заборавам да ги поздравам @Jordanovska-K ,@Rama , @SV1911 & @Cka . Девојки ве мислев уште претходниот пат простете што малку каснам. Како велат за искрени честитки и поздрави никогаш не е доцна
До @blueberry93 Девојката чии мислења редовно ги читам и која сакам првпат да ја поздравам за успешното "наметнување" со нејзиниот ненаметлив став, префинетост во изразувањето, објективен пристап кон содржините зачинет со остроумност и коректност... Продолжи во стилот на твоето его и интелект...