Го испековме лебот со @flavor и @Crna Dama, апнавме топло лебче со сиренце и ајварче. Кој апна со путерче, битно гладни нема да заспиеме.А вие @Petra777 , @#Пепи и @s&s Еска мака да ви е
Хахаха омг, што сте правеле до 6:30 сега ми е јасно оставивте ли за нас од ајварчето или се' изедовте дебелиии?
@Cka незнам по кај пат си плачам на твој пост ... Ти ја посакувам од срце целата среќа Да имаш убав викенд,да си се гушкате со мажето и да го милуваш стомакот при секое мрдање на лепотата што е внатре
Ќе лижеме и гриземе, ама и сокот ќе го пиеме Фала на поздрвот, најголем поздрав до нејм @N0NamE Јас печев леб ама вистински, а овие двајца ме дружеа и ми кажуваа за колку минути да одам да го намалувам.И после мораше да им дадам топло лепче, ајварче и сиренце.Не биваше сама да го јадам лебот.Другари ми се. Вие не сте ми само другарки, спанки едни
Gi otpozdravuvam moite drugarki od furnata "Vo sitnite chasovi". Im se zablagodaruvam za druzhbata ispolneta so zabava i smeenje a voedno gi podsetuvam da ostavat barem po pola tegla od ajvarot za gladnite vo Kanada.