Девојки, ми го разубавивте денот со вашите поздрави, иако не бев многу тука. @Kaley @Barbie20 @Umbrella22 @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Someonespecial @Valerin @vitamina @IronLady @Ketchup @Скопјетесакам @Lella @Rama @Marossa @Viktorijaaa5 @Summerlover @Madam-A @Abrakadabra @Lady Phoenix @kim.k @Artemission @eloves @Snow-Star @YoungandBeautiful @Bender Rodriguez @Adina @Elissa @crimson @simonna.a @Nausicaa @AnaKarenina @marama @srcence1607 @Serafima @Bozica1980 @LittleChili @mirandaa @macka91 Ве обожавам, ве поздравувам. Имајте убав ден.
И еден до @Papillon.Papi затоа што е многу паметно девојче и ме радува што размислува така. Цело време ја наоѓам во различни теми и ептен ми е мерак да ја читам
Благодарам на сите оние кој ме поздравиле,и не ме поздравиле.Скопје ви посакува,убава работна недела.
Еден сп до @AnaKarenina која секојдневно ме мотивира за хаику и која преку нејзината поезија ми го разубавува денот и ми го полни со позитивна енергија. Те обожавам и тебе и твоите песни полни позитива.
Ти благодарам @tirkenbal поздрав и до тебе Баш ми е мило што редовно пишуваш во темата и морам да ти кажам дека твоите хаику песни ми се меѓу омилените Keep the good work
Ги поздравувам сите оние што кога нема да си го видат јузернејмот во темава се кршат на парчиња и на крај едвај се составуваат. И не пробуваат ниедно од понудените слатки и кафиња.
Sakam da upatam najspecijalen pozdrav do @Majli.15 Malku vreme se druzevme ama mi stana mnogu mila I prijatna. Luta ti bev taka sto iscezna.. Posle tolku vreme se pojavi I mi kaza dve ubavi raboti. Me izraduva mnogu, da si znaes Duso, ti si silna zena, zaboravi sto bilo, se nadevam od ljubov I od srekja ti se slucuva ova. Daj Boze da si srekjna cel zivot. Navistina od srce ti posakuvam da bides srekjna bidejki ti zasluzuvas. Zivotot na momenti e surov ama ima I dobra strana, veruvaj vo nea I ke bide dobro! Te guskam I obavezno pisi mi gi detalite
Најспецијален поздрав до @LittleChili Миличка моја, после ова што го прочитав во сдк, имам потреба да ти пратам безброј топли гушки... една задоцнета честитка од срце со желба да ми бидеш најсреќна и опкружена со луѓе што ќе те прават насмеана и исполнета како што заслужуваш, а изминатиов роденден да ти биде најмалку среќен отсега па натаму. Те сакам многу мила!
СП ... @vitamina Ти на моменти ми доаѓаш ко надеж, инспирација, дека навистина љубовта победува се. Таква и да ти биде иднината со него, истрајна и полна љубов. Уживај, бидејќи си вистински гурман ко мене.
Специјален традиционален поздрав за @Serafima која, секако, растур не’ направи неделава во Фото-натпревар!
Ме разнеживте со Ан Спешелке мила, ти благодарам најмногу за поддршката, за прекрасните зборови, за прекрасните честитки. Премногу мили и прекрасни личности најдов на форумов како што сте вие Поздрав и до @Anabelle.Amorette Ве гушка,и сака Чилче
Еден сп за мојата нова колешка по готвење @Bridget . Ноќеска немој да си заспала без детален план за од утре пак натаму. Како ќе правиме, прво ти ќе готвиш, па јас ќе сликам, или пак обратно а ?! Размисли, па истапи со детален план .