@Ginger^ @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @Kukla994 @PogbaPol @Аliсe @QweenSM @Lella @Natali.3 @theowndemon @Sunshine.Sunshine @Ketchup @IronLady @Rama @eliesaab @Tan4ence @simonna.a @makgirl @Petra777 @julie77 @zhap4e @Serafima @tessie @vitamina @mirandaa @kjukli @Sky-butterfly @Abrakadabra @Winter Lady @crazylady @Madam-A @Elissa @Mr. Right @Wahnsinn @N0NamE @Bender Rodriguez @crimson @Annath @galapce @Snow-Star @Jordanovska-K @AnaKarenina @LivingGlam @macka91 @Viktorijaaa5 @joy1... Поздрав и многу гушки до сите вас
Морам да упатам специјален поздрав до една специјална девојка - @Someonespecial, која, меѓу другото, никогаш не ме заборава во своите поздрави, а јас неа не сум ја поздравил од многу одамна. Срам да ми е. Гушки и до тебе, малце по-creepy од твоите, додуша.
Не правам веќе списоци од причина што знам дека ќе заборавам некој член, па после криво ми е. Поздрав до сите, уживкајте, бидете среќни, расположени и имајте убава вечер.
Спецо така а, Бендер ќе го поздравуваш а, скар сум ти за навек. Вие изгледа не ја разбирате мојата лОбоВ спрема него Ајт поздрав бек и до тебе,
Најдругарке моја да те поздравам само и да ти кажам дека сум среќна што те имам @s&s те гушкам силно силно
@Dvolicen Bre, sto si tolku losh napraen? Bar otkluci go profilot da ti stignit barem edna poraka sho ti imam napishano. Se iznalupav gluposti vo poraki ti majciniot si go zaklucil profilot. Pishi ponekogas
Специјален поздрав до: @mama89 и една голема благодарносt за помошта ♡BuBaLe♡ и @Pcelka94 за поодршката која ја имав изминативе неколку емотивни дена од нив *Гушки до вашите малечки И да не го заборавам другарот @Petar80
Специјален подрав до @Crna Dama,@Tan4ence ,@Ketchup , @Someonespecial ,i site drugii, имајте убава вечер,much love*lhighfive)
Поздравче до сите членки и членови. А нај специјален до @Annora и @JustFun ве гушкам и бакнувам премногу девојки мои најувави <3 <3