Специјален поздрав до: @referentka @Ariel @DVAANGELA @Lady Phoenix @danichap @mama89 @Eli23 @Bozica1980 @MilaP @Adina @sofijanokaa @SummerGirl @ninja35 @Peco @kukla21 @Abeja @JollyGirl @Winter Lady @monik55
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @Sawyer @hermosa @Crna Dama @natemila @buba4e89 @Kukla994 @crimson @mirandaa @Marjan007 @Nausicaa @koritsaki @anakonda88 @bucimir @zalosna @ludoto19
Возвратен поздрав до @vitamina и @Elissa Во чест на месец март и доаѓањето на пролетта изберете си по една мартинка Сакајте ја традицијата, изработете црвено-бела декорација од волница и подарете среќа на драга личност. Први март помина. Но не е доцна некого да изненадите со гест што полека се губи, а има симболика на топло пријателство кое се потешко се стекнува и оддржува. Убавината на мигот е таму каде што умеете да ја создадете.
Вечерва сакам да упатам еден предвикендашки поздрав на три прекрасни дами: @do-re-mi @vitamina @Someonespecial Имајте убава вечер и убав исполнет викенд.
Веќе подолго време не сум поздравила никого, а денеска ми е убав ден и посебно сум среќна па се надевам со поздравов ќе ви пратам дел од мојата среќа. Позитивни и насмеани секогаш да бидете. @marama , @AnaKarenina , @vitamina , @Someonespecial , @crimson , @Mishela , @kim.k , @Ketchup ,@mirandaa , @koritsaki , @Lady Phoenix , @Doozy , @Sky-butterfly , @Rose96 ,
Специјален поздрав до мајка ми! Ми недостасува највеќе на свет! Мамичке си доаѓам уште малку! Немој да ми се секираш!
СП назад до двете прекрасни дами @Sky-butterfly и @macka91 Најпосебен поздрав до @Lella и @Tan4ence, нека ви е со среќа утре милички, I'm so proud of you @Ketchup @Аliсe @Anabelle.Amorette @Kukla994 @simonna.a @PogbaPol @LittleChili @IronLady @QweenSM @Marossa @N0NamE @Mr. Right @vitamina @Ginger^ @zhap4e @kjukli @julie77 @Snow-Star @crimson @mirandaa @Jordanovska-K @Rama @Elissa @Petra777 @Marijana93 и сите останати луѓенца што си се знаат дека ги читкам и обожавам И до моите омилени уметнички инспирации... @Lady Phoenix @Abrakadabra @do-re-mi @MandyLane @AnaKarenina
@macka91 поздрав бек драга, за убавината и префинетоста во Модни Критики.. Имај убав викенд и прекрасен Март, месецот каде што жената прровладува со својата моќ и мудрост. Поздрав бек и до најдрагата @poenta за моќта и вештината на нејзините зборови во секој пост, нека месецот март ти го згрее срцето и душата и секогаш да те води кон паметот на позитивноста и искреноот дух во себе, ибавиот збор и мислата доискажана.
Ви блaгoдaрaм нa сите зa пoздрaвите! Пoздрaв нaзaд! И зa @IronLady еднo букетче. Имaјте убaв oстaтoк oд викендoв луѓенцa!
Најголем поздав до @Annora @kjukli @JustFun @presiosaP @sikica7 @Kukla994 @hermosa @vitamina @Winter Lady @buba4e89 @stronGgirl66 @Someonespecial @Crna Dama <3
@Svetulkaaaaaa Фала ти, поздрав и до тебе! Одамна не сум ве поздравила дечки, многу гушки! Убав викенд! @IronLady @Winter Lady @mirandaa @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Sky-butterfly @Priroden @Lella @Viktorijaaa5 @julie77 @vitamina @Minnie 1 @joy1 @Ketchup @crimson @marama @macka91 @AnaKarenina @presiosaP @butterfly* @ph.orhideja @galapce @referentka @duffi @Elissa
@Ketchup ....мореее ти и тука ме провоцираш со цвеќиња... Ќе те тепам...жими се п.с ај, тука ги нема...но се тешам вака со сликиве Фала на поздравот @kjukli срцка, ти благодарам на поздравот..имај убав ден Благодарам и на сите други што сте ме поздравиле. Имајте убав ден