@kjukli ова беше за тебе, и сега си го гледам поздравот...и си викам кој и да го видел ова, сигурно помислел дека сум чукната
До @Mama25 Твоите слики ми се рај за очите.Те гледам како перфекционист како жена која го живее животот со полна пареа ,авантурист.
Заедно со @Ginger^ упатуваме специјален поздрав до поетот, филозофот. Светот е многу мал за детски игри.
Нема да наведувам одредени личности,ке ве поздравам сите и ке ви посакам да имате убав ден со најблиските
Кога ќе пораснам сакам да бидам како @Mama25 Се придружувам и јас кон поздравот на Џој, те доживувам како прекрасна личност, дама со исклучителен сенс за естетика која ужива во животот со полна пареа. Без конкуренција ми се твоите фотографии по темите Специјален и до @Ginger^, @zhap4e и @julie77 кои со својот уникатен стил во своите мислења секогаш ми се издвојуваат од толпата @Lella, @Ketchup, @Аliсe, @Snow-Star, @Papillon.Papi - најзрелите тинејџери на фемина (најпосебен до Папи којашто мнооогу одамна не сум ја поздравила ) @Anabelle.Amorette @IronLady @Lady Phoenix @Abrakadabra @kjukli @Marossa @calliope @Nightwalker @vitamina @Rama @theowndemon @mirandaa @crimson @Kukla994 @PogbaPol @LittlePinky @LittleChili @LivingGlam @Annath @AnaKarenina @QweenSM @s&s @Petra777 @N0NamE @Mr. Right @makgirl @macka91 @joy1 @galapce @Jordanovska-K @Madam-A @Elissa @Adina @Winter Lady @Svetulkaaaaaa @Sunshine.Sunshine...
Не знаев дека ја преработиле. Поздрав до @Sanjichka007 , ако следен пат си за, уклучи се на време или резервирај си threesome две недели предходно.
ariela09 За мојата месечина и сите ѕвезди кои ги носи со себе со сета светлина која ја разнесува и зборови кои продираат,за оние кои ќе ги запише и оние кои ќе ги скрие во ќошето од срцето. За сите насмевки и тмурни неба. Те гушкам. Ве поздравувам и гушкам сите кои навистина,некаде во денот ми фалевте.
@Adina - брачед одамна те немам поздравено аааа ајде малку на одмор да се удриме... мора до сансет да лежиме а емин во меѓувреме нека ја средвит детската соба