Epa najgolem i najspecijalen pozdrav do onie od staroto drustvo Si znaat koj i sekako pozdrav do site ostanati
@Elissa Braced moj, ti mi doagjas neso ko psihoterapija, epten znajs koga sakam, kade I do koga da odmoram, se znajt od utro, pa do sanset mislam dosta mi e od rabota vo zelezara, da odmoram I ja ko coek uff.. Braced detskata morat vo poseben fazon da ja uredit emin, vo negov stil, versace, lacoste, guci I dolce I gabaRa trenerki malata samo Abidas ke nosit, a I patiki istotaka
Специјален поздрав до исчезнатата вампирка @Valerin. Намерно ти правам нотификации, за кога ќе се вклучиш чисто да видиш дека некој на фемина се сетил да те поздрави, онака да не си речеш: ,,Еееј, абе оваа Анабел која беше, гледам ме поздравила, па и цела дружина од чет секогаш ме поздравува иако ме снема." Чкртни одвреме - навреме да знаеме дека си жива бре! Ни недостигаш. Гооооолем поздрав и до дада @Ivy89 , million hugs for you too!
Neeeeee.... Pravam trilece,sega go ispekov,da se oladi pa da mu stavam mleko i hopla. Zosto misliš deka sum ti luta?
Специјален поздрав до: @referentka @DVAANGELA @Lady Phoenix @danichap @@mama89 @@Eli23 @@Bozica1980 @@MilaP @ @@SummerGirl @Winter Lady
Сеа има сите да ве наредам @Annath @Petar80 @bittersweet @ninja35 @zhap4e @Peco @Abrakadabra @mareane @galapce @Ariel @LivingGlam @anel @Sky-butterfly @danichap @Doozy @joy1 @vitamina @duffi