Најспецијален поздрав до @Someonespecial, ти благодарам миличка за преубавите зборови. Ми значат многу зошто знам дека се од срце. Кога би бирала и јас би сакала моите дос бандитос, да се налик на тебе.Со душа како планина и срце длабоко како бунар. Те гушкам одовде до небото Специјален поздрав до @joy1 докторке те канам на една тура шетнња, бирај само дестинација,кој е за женско друштво бујрум Специјален поздрав до @ph.orhideja која е секогаш тука. Ми значат твоите совети од
Поздрав до @cresa-jagoda @Hristov @theowndemon @Bitter-Sweet @mimi**** @Ицолгудбејбе И поздрав до овие бјути гуру на форумов @kim.k @Rose96 @koritsaki
Една традиционалка до @alice (не знам зошто не можам да ја тагнам), зашто секогаш има закон фотографии! Честито победа во Фото-натпревар!
Денес ги поздравувам сите љубители на поезијата Без разлика дали сакате да пишувате, или само да читате - нека ни е среќен Денот на поезијата Мене оваа љубов кон пишаниот збор ме споила со многу прекрасни луѓе, и на форумов, и надвор од него Ве поздравувам со една од моите омилени песни од Неруда Ода на неколкуте жолти цветови Наспрема небесното синило морето ги движи своите синила, а наспрема небото неколку жолти цветови. Доаѓа октомври. Па макар што е толку важно дека морето го равива својот мит, својата порака, своето надоаѓање, се разгорува на песокот златото на една единствена жолта билка, а твоите очи се врзуваат за земјата, бегаат од големото море и неговите грчеви. Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
Најискрен срдечен поздрав до @Mama25 , толку си прекрасна, софистицирана, мила, нежна, префинета, културна ... се е малку да те доловам. Те доживувам како еден прекрасен лик како налик физички така и внатрешно психички, карактерот и манирите ти се баш ко твоиве прекрасни слики.. милина од жена Си.. Жена аватурист.
@Annora @sikica7 @Winter Lady @Someonespecial @Kukla994 @kjukli @JustFun @vitamina @liliputt @Ketchup @majstorche @IronLady @Buterfly2576 @Sesil @Mrs.Charming @#Пепи @s&s Најголем поздрав до вас
Еден најспецијален за најспецијалните девојки @LivingGlam @Mishela @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Summerlover @SuperGirl24 @Marossa @Kukla994 @Аliсe @Elissa @Adina @Sanjichka007 @Doozy. Еден пост специјален за пост специјалните пријателки. @referentka @mareane @lunicka @Bozica1980 @Val-Dim @Eli23 @monik55 @WORRIED.BT @ALISA0000 @danichap @kukla21 @MilaP @PUPICA @promeneta @Peppermint @Serafima @Bridget @joy1 @Kitten @Mekuska @Annath @Lady Phoenix @bittersweet @Viktorijaaa5 @duffi . Имајте убав ден исполнет со сонце и убавини.