@Abrakadabra, оти ми фалиш, оти му фалиш на клубот „гарави“... оти, сe сé запусте без тебе! И, оти, ич не знаеш кому да му кажеш пар работи,ама, ич @kristina.k оти си закачила една многу привлечна пица во инстаграмот.. ме довикува ко... никој и ништо друго.
Фала, жапче. И ти ми фалиш, а морав денес пајажината од „Гарави клуб " да ја тргнам. Видов јас дека и коров почнал да никнува таму
@simonna.a @Adi888 @Rama @Annora @Hristov @stronGgirl66 Малце по Битолска линија,толку ве знам од Битола....поздрав и до останатите сограѓани и сограѓанки l:
@Anabelle.Amorette @kjukli @Kukla994 @IronLady @Lady Phoenix @Аliсe @vitamina @Be-yO-nCe @simonna.a @Lella @Tan4ence @Reachel @LittleChili @zhap4e @Jordanovska-K @Elissa @macka91 @MandyLane @Marossa @crimson @Madam-A @Ginger^ @QweenSM @Viktorijaaa5 @Abrakadabra @Rama @joy1 @Svetulkaaaaaa @iloveyou29 @Ketchup @N0NamE @PogbaPol @Nightwalker @Mr. Right @Bender Rodriguez @JonyBravo...
Рефo, сo тaвaтa сo јaгнешкo и oриз вo инстaгрaм ме пoгoди кo штo несреќнo зaљубен би бил пoгoден oд некoјa срцепaрaтелнa песнa. Дo тoлку штo дoбив желбa дa дoјдaм тукa и специјaлнo дa те пoздрaвaм Кaј дa бaрaм утре јaгнешкo, прaзник е @referentka
^ А и пинџурoт oд утрoвo кaкo зaбoрaвив дa гo спoмнaм. Дури и нa мм јa пoкaжaв сликaтa сo тaжнa фaцa, ствaрнo нoстaлгијa е
Сп до @Umbrella22 Се мислев дали да ти пишам во лп или тука, но сепак се одлучив вака јавно да те поздравам. Незнам зошто ме одбегнуваш, а може и нема потреба да имам такво мислење, во дилема сум што и како е. По незнам кој пат ќе го кажам истото дека си ми многу драга феминка... Ете незнам во твоите постови се пронаоѓав и ги осеќав некои ситуации на своја кожа бидејќи сум поминала низ истите. Не сакам да ти сметам и вознемирувам ти како ќе одлучиш така. И само ова ...
И јас треба еден список да начкрапам за СП...ае потака Денес предност има @Ketchup Честито име бе брат
Најспецијален поздрав до мојата @vitamina, ти благодарам за убавите честитки! Ми ја разубави цела недела Ти си толку мило створење со душа како планина и срце длабоко како бунар, е така да си знаеш! Целата зрачиш со позитивна енергија,те гушкам
Периодов сум многу тивка, па еден шпиунски поздрав решив да пратам. @anichka94 @Viktorijaaa5 @BoneMachine @Bender Rodriguez @blueberry93 @IronLady @Ketchup @Lady Phoenix @crimson @Jordanovska-K @jovanovska94 @Madam-A @Captain-Omni @SV1911 @toogood @kjukli