поздрав до екипата од игри... @Bitter-Sweet @theowndemon @SummerGirl @Bozica1980 @ph.orhideja @Роберт 7 @Marojo budalO а воедно и @Madam-A @Marossa @iloveyou29 да се освежиме и ќе продолжиме после со игрите
Ох ох, ова дефинитивно е мотивација Поздрав и до тебе Да изиграм една партија-две друга игра, па ќе се вратам во игри пак назад
@Viktorijaaa5 фала ти многу мила. И јас тебе те поздравувам и ти посакувам да бидеш среќна и исполнета како и досега.
@kim.k @IronLady @Someonespecial @crimson @Lady Phoenix @Ginger^ @Kukla994 @Lella @Anabelle.Amorette @mirandaa @Viktorijaaa5 @theowndemon И еден куп други мили феминки, имајте убав и исполнет викенд!
@IronLady @JonyBravo @LittleChili @Lella @Аliсe @Kukla994 миличка ти честитам и ти посакувам што побрзо сѐ да ти се среди и да бидеш многу среќна @kjukli @Anabelle.Amorette @Ketchup @Lady Phoenix @Abrakadabra @Winter Lady @Читател @Tan4ence @theowndemon @zhap4e @julie77 @Jordanovska-K @crimson @Ginger^ @mirandaa @Elissa @Annath @Madam-A @Viktorijaaa5 @eloves
Поздрав до најхрабрата најмлада мајка @Mariangel ! Држи се цврсто колку што можеш да ги стегнеш мускулите на твоето срце за да успееш, да успееш во највредната и најблагословената борба душо. Сите ние овде сме со тебе и се молиме за твојата најмила душа од се срце ти праќам милион гушки за да никогаш не се осетиш сама и милион подршки за да гледаш нанапред и се бориш со сета сила за вашиот успех. Господ забавува но НИКОГАШ не заборава, после дождот и олујата секогаш не огрева сонцето од горе.. едноставно животот понекогаш е злобен, злобен до степен да ти ги скрши сите коски за секунда.. се топиш, пропаѓаш и умираш во себе..но, се е створено така по некој си безвезален терк на борба со сета сила што вирее во нас.. Покажи ја твојата сила и бори се против најтемната олуја.. сонцето ќе огрее и ќе ве згрее.. ќе се насмеете и гушнете.. ВЕРУВАЈ! ВЕРУВАЈ СИЛНО ВО ТОА И НИКОГАШ НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈ ОД БОРБАТА која што била судена. Don't worry be happy !!!
@vitamina me rasplaka.. Ne deka teshko mozhe da me rasplache nekoj vo momentive, ama mnogu ubavo kazhano od tvoja strana. Ti blagodaram na ubavite zborovi, na poddrshkata i ubavite zhelbi! Ti posakuvam od srce samo ubavi momenti da imash vo zhivotot i te pozdravuvam nazad A jas ke se boram dodeka sum zhiva bidejki nema nishto povredno za mene od mojot sin
СП до @marama За твојата последна модна комбинација во соодветната тема Се надевам дека почесто ќе те гледаме во едноставно модно издание кое најмногу прилега со твојата убава насмевка...