@kjukli @Someonespecial ох изгледа пак почнаја да си играат известувањата со мене, сосем случајно отворив да видам ... останете ми поздравени Најголем поздрав од мене за @oblace1
Знам дека воопшто не сум редовна веќе во темава, ама тоа е. Сакам да упатам огромен специјален поздрав за тие до сега што ме поздравувале, а не сум возвратила. И ветувам дека ќе ја исправам грешката во иднина и ќе поздравувам и отпоздравувам редовно.
Сп за сите што на овој форум му даваат посебен шмек за читање. Инаку би било многу досадно катче. @vitamina @kukla21 @Bozica1980 @Lady Phoenix @LivingGlam @PUPICA @DVAANGELA @ninja35 @Petar80 @Peco @referentka @Sky-butterfly @joy1 @Bridget @Ordinary @danichap @Abrakadabra @Annath @Скопјетесакам @zhap4e @promeneta @Esmeralda-MD @Espadrila @WORRIED.BT @Doozy @anel @Ariel @Val-Dim @MacenceEna @ALISA0000 @Umbrella22 @Viktorijaaa5 @sofijanoka @JuLleE @MilaP и се надевам не заборавив некој. Приметив дека доста од членовите што пишуваа на +/-40 кога влегов за прв пат, не пишуваат толку често. Оние тагнатите на А. Па се молат почесто да пишуваат онака као што си знаат за подобра забава. Хагс до сите пипл Се моли Бриџет да не биде многу лоша со мене поради преголема доза на патетика.
Фала на поздравот @Eli23. Голем поздрав и до тебе . Поздравувањето на членови од темата +/-40 е меч со две острици, нема шанси да не се заборави некој . Еве јас би ги додала на горниот список и @galapce, @ph.orhideja, @bittersweet, @mama89, @sanjaeva, @mareane, @lunicka, @julie77, @mal.ecka, @friendy, @menelele, @Winter Lady, @Val-Dim, @Deemy, @AngelOfArh, а посебен поздрав и до @kjukli и @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr кои поретко пишуваат, ама читаат . Сигурно и јас заборавив некој, па може да дополни уште некој, да нема љутиш . .
До најпрекрасната @Serafima Во буквална смисла на зборот - ти си точно тоа, ни помалку ни повеќе!! * тмурното, облачно, безѕвездено небо го облеа таков сјај, блештина од бои, топлина и чиста ангелска љубов... кога се појави...
Еве јас да надополнам, малку повеќе сте испуштиле фалат @Abeja @Tajnaotrovna @duffi @Peppermint @JuLleE @Deemy @VladeMila @kristina.k @Mekuska @JonyBravo @Jean-Baptiste @vichy @Strumka22 @sanjaeva @mami blue @real-man @Pcelka94 @Mrs.Bass @emkaemka @Dust@ozbilnazena @monik55 @♡BuBaLe♡ (не те означив најдобро првиот пат па сега те ставам последна, бидејќи се изнамачив како да те пишам, и после демек ќе те цитирам, па те копирав, от само од копирање со здебелени букви ми излегуваш и не бива да те означам, ме изнамачи поздрав до ситеи од променете и Ели За @promeneta најголем оти се сети на мене
Ај уште еден поздрав, кога веќе сум тука. Го пишувам постов 45 мин. @Madam-A @Hristov @QweenSM @Summerlover @sesilija @alice @Svetulkaaaaaa @Adina @Elissa @Kukla994 @Ketchup @Lella @IronLady @crimson @BoneMachine @jovanovska94 @Jordanovska-K @SV1911 @toogood @kjukli @Mama25 @simonna.a @Rama @Ginger^ @Anabelle.Amorette @Tan4ence @LittleChili @N0NamE @Mariangel @theowndemon @AnaKarenina @Mrs.Charming @makgirl @cresa-jagoda @Jenniffer @Cka @okcenzi @eloves @purple..m @Скопјетесакам @Marick14 @koritsaki @anakonda88 @ivi1987 @LaraSolare @kala21 @Arthur која многу ми фалии hug:
КонтраЏике мила, види прво што напишав пред да означувам. Оти ќе надополнам што заборавиле Ели и Променета, и после пишав позрав и до оние од променета и ели. Најголем до @Someonespecial оти ненамерно ја избришав од листата
Пфф ај види се во погорниот пост дека те има. Фала на поздравот, еве директ што слушам те поздравувам
мене да. ај ти оди, таман на моето место биди.ја веќе планирам да се гасам од фемина чудото си имаш место ти само не го исполнуваш
@Winter Lady Види навистина ме имало ама во погорниот а јас гледав во тој подебелиот список Извини што се посомневав во тебе