@s&s СП...... Јас откако некое време не бев на чет и гледам моето име го снема како брз авион во лет и да се дерам гласно на форум и грло да ме пецка мене никој нема да ме рецка во заборав ојде ли моето име и пролет и лето и зиме? како ли да не плачам сега кога ески мене срцето сега пола ми го снема и да пејам и растур бенд пак да го активирам и на клавир макар да засвирам дали ти еско моја златна со бели платна ќе се предадеш и јас како јас во миг од неполн час ќе ме заборавеш? НАПОМЕНА до сите останати....или памтете која сум или нема поќе растур бенд...без растур бенд нема живот така да си знаете,нели @Lella ?
Ви благодарам на сите за честитките(да не ве набројувам да не утнам некој),ви посакувам убав ден и убава работна недела да имате
Сп до женичикиве од златни..позлатни..секоја со својот "шмек".. @Bozica1980 @referentka @Ordinary @monik55 @duffi @Viktorijaaa5 @ALISA0000 @WORRIED.BT @bittersweet @danichap @Ariel @Annath @anel @promeneta @Tajnaotrovna @menelele @DVAANGELA @Esmeralda-MD @♡BuBaLe♡ @MilaP @emkaemka @kukla21 @Lady Phoenix @lunicka @joy1 @Sky-butterfly @Abrakadabra @Pcelka94 @ph.orhideja @PUPICA @galapce .. И до мадам'с @LivingGlam @zhap4e .. Ве гушкам.
Традиционален специјален поздрав до @MandyLane која победи во Фото-натпревар. И благодарам на поздравот, @Eli23 и @vitamina.
@danichap *искрено Дани од тебе бев инспирирана да ја отворам темата за невести,читајки ѓи твоите постови за свадба фустани
Slabo naminuvam tuka, fala na site shto ste se setile Ako nabrojuvam oddelno sigurno nekoj ke zaboravam, pa vaka eden grupen pozdrav do najdobrata ekipa od +-40