До @zhap4e и да ѝ препорачам да ни дојде на чет кога нѐ има и да ни се приклучи, оти ни е мила и интересна и нам на помладата генерација... а и ние сме интересни, I promise Гушки..!
Фала ти, Сепци, душа Поздрав назад Обеќаем ќе ве подржам некој пат на чатот, и вас малите знам јас дека сте вие интресни. Ве читам Гушки и до тебе @Winter Lady прочитав, мало, прочитав ... да беше најмалку 34 и приближно ко на аватарот, пази се ќе ти речев. Вака...безбедна си.. ти е љубовта
Спеца ме тераше да го бришам, па шо Од што да се пазам ? Ако Џонита беше 34, ќе ти одговараше а, знаеш дека љубав нема границе Интересни сме да, знам дека скришно читаш
Јас сакам да и се заблагодарам на @JuLleE ,и да и посакам што поскоро да ги помине тешките моменти и да си го најде својот мир. И @Bridget .Без неа досадно ќе беше пред некој ден во темата.Мислам дека позади остриот јазик се крие една супер личност,жена и мајка.
Имаш дозвола од мене, уште тој да те сака, не сум љубоморна @JonyBravo шта кажеш сречо ? Аватарот му е супер, ама мојот е поубав не ми се свиѓа неговиот мн брада има, али личен е.Личен не обричен
Кога ќе порасне колку мене, овај, остари сега е дете. Не го чепкај. @JonyBravo ништо посебно...само, вереницава твоја те раздава демек(!) наоколу, всушност,само испитува некој друг да не ти се немерачил.Објасни и нема ништо меѓу вас...и дека, рано ти е да се врзеш.
Јас се извинувам на реакцијата.. мислев дека е темата -+ 40 хаха иначе не сум разгледал сеуште за што се работи.. Ве поздравувам и сакам на сите !!!
Иииииииии......ммм.. шубо! Ќе чекам сега да подостариш, па, одма ќе ти дојдам да те соберам од дома ти.. со точакот. Последен мој пост на темава. Се одјавувам од тука
Како ти е љубовно А чекс малце.. ти као планираш да се замрзнеш или ? ?? Те молам кога ќе доаѓаш со точакот.. земи од оние партизанските да има место хахахха Ве молам.. темава да не ја направиме како чет па и од тука да има рекации
Арно ви текна за доста/Ај чао и од мене за денеска Арно си признаваш оти ке ме изневераш барем уствари ќе бараш развод брак
Поздрав до @kukla21 и нека ја врати својата харизма и поддршка низ темите каде што е потребна. Човечката маленкост е регресијата на денешницата. Но мора да се издигнеме над тоа. Да покажеме супериорност.
Еден специјален поздрав до @Sky-butterfly која е истраумирана од омилениот филм на @zhap4e и мене. Смир? Спојлер