Фала на поздравот @Someonespecial поздрав и до тебе Да се надеваме дека ќе ни ја отворат темата и таму ќе можеме да се дружиме повеќе
Ој, Анѓелу од Пеколот... шалом, дете! @HellAngel ...Remember when you were young, you shone like the sun!
О Шалом жабче,фала за поздравот! Еве и за тебе поздравче! What's the time? Seems its already morning,I see the sky, its so beautiful and blue.. the TV's on,but the only thing showing is....
@Madam-A , cheers to that! Да се читаме за арно, за убаво, поздрав назад. @Bozica1980 како да гледам кикиритчиња и бадемчиња низ сладоледов? Ептен погоден ако е таков. Кога веќе сум тука, поздрав до @vitamina, цело време ме поздравува, јас мислам ниту еднаш, срам да ми е! Ти праќам малце и фино расположение. И до @Lady Phoenix, прекрасни ти се новите фотографии, сакав да ти кажам ама се' нешто друго ми испаѓаше.
Традиционален специјален поздрав до победничката во Фото-натпревар. @Abrakadabra честитки, женска!!! Возвраќам огромен поздрав до @Doozy. Многу ти благодарам, па пиши ЛП што има ново.
До @senza.parole, затоа што е права италијанска дама. Не сум те читала ептен одамна, се израдував кога те видов кај модите.
До @sofijanoka обожавам да ги читам постовите за твоето секојдневие, весела си и пренесуваш позитивна енергија пишувај почесто
Фала, мила @LivingGlam. Огромен поздрав назад. И јас им се радувам на твоите постови, особено што еден период те немаше, а си ми синоним за квалитетот и убавината на "стариот" форум.
СП до @Ketchup Со оглед на подгреаната желба за победа, а која не се случи во претходната тема во Фото-натпревар, ти должам известување кога победата ќе биде во твои раце Се разбира, доколку некој/а не ме престигне со брзина на светлината да ја рашири веста и да ми ја одземе ексклузивноста До тогаш, гушкај ја креативноста и дружи се фотоапаратот...
Најголем поздрав до @zhap4e @Deemy @JonyBravo @LivingGlam @Anabelle.Amorette @Ketchup @Lella @Аliсe @N0NamE @Tan4ence @vitamina @Winter Lady @Lady Phoenix @Abrakadabra @cresa-jagoda @IronLady @senza.parole @Elissa Имајте убав ден