Најголем поздрав до @Someonespecial Потоа до @zhap4e @JonyBravo @LivingGlam @Emy867 Поздрав до сите членови на 40ка темата Поздрав и до сите Енрике фанови @senza.parole @kjukli @srhsejbsk @The Saturdays @Monna.Monna @Kala22 И на крај еден голем поздрав до @Biodevojka што секогаш ни излегува во пресрет и ни помага со совети и анализи, на нас што сме по природната козметика
@Adina брачеееееееееед * ју аре д уан јур мај намбр уан ти посакувам пријатно попладне, јас имам нешто работа ти на раат со Емин да си уживаш овде...
@Elissa otkako okapavme cel den u zelezara, bogami, mestovo mi dojde ko poracano I na emin mu se bendisvit, epten, ti falit samo nekakva Dolce I Gabara dekoracija
@♡BuBaLe♡ Бубале тенкс за поздравот, баш вчера гледав едно видео како се прават овие цветови за тортите а ти дека сигурно одамна си знаела. ова за децата ќе ги почува бебиситерката а ова за тебе - уживај
@Kukla994 pozdravce mila moja.. Odamna te nemam citnato po temive ..se nadevam deka si dobro guski od mene
Ami ne bilo lesno da si verena be, ne bila za mene ovaa rabota, doma ne se pribiram Me nemat da, osven na edna minutka, na podolgo me nemat. Fala za pozdravot Pozdrav goleeeeem do tebe I do maljoto. Xo xo... ♥♡♥
Ајде СП до сите бе Одиме на СП со една безвезе онака песна од Растур бенд,се вика Малер и Личота Музиката нека е од оваа Малер сум јас,малер јас личота шо стално сјача ќе се затреска во некој моцартовец малер јас,личота јас тој моцартовец да му се плукнам во фаца зафатен со женска бил па од каде ги копаш симона овие? малер сум јас,малер јас и од комшијата абер немам фајде од него нема оди симона обеси се на јаготка оооооо-јееааааауууу-ааааееее шо ти е бе брат? нишо бе сестро си ја пеам есма јас зашто забегав со мозоко во овој час личота знам сум голема само шо ќе ме видат паѓаат на улици а јас за таква популаритетност не сум спремна шо среќа ќе си бев инспирација за песна да се немало оооооооооаааааа нервите на боксерска вреќа ќе ги истурам јас оооооооооууууууу ќе си пеам шо сакам бе на цел глас оооооооооооооееееее Не,не,не сум малер јас Да,да,да за мојата личота има добар глас сите си велите дај будало заќути со тропање на ламарина главата таратур ни ја направи.... И такаааааа ве поздравувам сите сега амааааа од мене куртул нема да имааа ооооо леле кога ќе запеам некое магаре ќе умри оооооо или некаде ќе заврни ееееее колку магариња имате во селото хахаххха сосе тебе пет стокооо хаххахахххахха ха а . и точка. Ајде доста беше. ЧАО
Пффф, you wish, Анѓелу од Пеколот. Не им дозволувале... Абе,мрш и ти и брадестите во црно @HellAngel Да имам повеќе мотивација, револуција би кренала против. треп-треп.
Со убаво јас сакам да менувам ствари. Правник сум, од пацифистите..не милитант. О, да..и манипулатор.
Oдaмнa не сум пишaл нa темaвa, пa зaтoa и пoздрaвoв ќе биде пoдoлг. @Tan4ence @Someonespecial @Feminka22 @LittleChili @Salome @kjukli @Deemy @zhap4e @CrazyOne @Bridget @referentka @vitamina @Sky-butterfly @LivingGlam @anel @galapce @Аliсe @Reachel @crimson @Sanjichka007 @Bender Rodriguez @BoneMachine @Lady Phoenix @Abrakadabra @Summerlover @theowndemon @Bitter-Sweet @Umbrella22 @AnaKarenina @Lella @N0NamE @JonyBravo @srcence1607 @Adi888 @1209 @Jordanovska-K @kim.k @macka91 @Mr. Right @Kukla994 @simonna.a @Anabelle.Amorette @Viktorijaaa5 @Madam-A @Dream-Girl @Winter Lady @IronLady @purple..m @Adina @Elissa И се нaдевaм не зaбoрaвив некoј.