@Ketchup pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp mene ovie sitni casovi mi se vo dance mood neso pa te otpozdravuvam so razigrana melodija . Da si mi ziv i zdrav tvoja M,
@Ketchup возвраќам поздрав! Патем сакам да ги поздравам сите од Форумското ќоше зашто си добија кул тема, а и самите ја прават таква.
Специјален поздрав до @Winter Lady - оддамна не сум те поздравила , воедно да ти се заблагодарам за убавите зборови за мене ,споделени со некои од членовиве овде , многу ми значат! Те обожавам значи!
Ко да сакаше да кажеш дека сум досадна онаму. Сум сакала последниот збор да го имам. @Abeja , другарка планирав од тебе да направам ма - тогаш. Ти ми се потсмеваш на стилот на склапање другарства. Поздрав де. Патем, ако ради мене те банирале... и мене нек ме банираат во политика. Тамам ќе одморам од моето интензивно коментирање во темата
Нема на што. Мистериозно те сакам Што му ја мислиш, убаво е чувството кога некој те сака па макар и пријателски.
Сакам да и' упатам специјален поздрав на @Lella и да и' посакам на денешниот натпревар да освои прво место.
Поздрав бек жап4е, ја одамна напраив другарка од тебе, пред години може, ама тебе те снема едно време па пак се појави ама видов дека сега фураш некој левичарски стил и се праиш важна со другарчињата, па те оставив да се издуваш на раат. А баш се потсетив дека едно време муабетевме. Не бе зошто да те банираат во политика заради мене, од твоето омилено катче, нека поминат избори, сама ќе ја избегнуваш Овој пат сакам да упатам и еден СП до @Pirana каде и да е и нека се врати на форумов. Поздрав до сите форумски другарчиња, не можам да ве набројам сите, многу сте, не ве делам. Ве чекам сите во Аљаска, а @DigY очекувам да стигне пред мене и да ја распали скарата. Бреиииј има да јадеме риби секој ден
Oд мене вака саботно пред излегување еден огромен поздрав до сите прекрасни луѓе што помалку или повеќе нè дружат овие три дена во најубавата тема на форумов Значи, идемо... @Marossa @Anabelle.Amorette @PogbaPol @Summerlover @JonyBravo @Winter Lady @IronLady @theowndemon @sofijanoka @zhap4e @Waka-waka @Libera @kjukli @Deemy @Monna.Monna @Sunshine.Sunshine @QweenSM @Ketchup @N0NamE @Tan4ence @Lella @Kukla994 @LivingGlam @AnaKarenina @Mishela @Magnolija @macka91 @sia.bella @Abrakadabra @Lady Phoenix @crimson @calliope @Viktorijaaa5 @Madam-A @anichka94 @Sanjichka007 @Jordanovska-K @Ginger^ @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @purple..m @Adi888 @cresa-jagoda @Snow-Star @Elissa @Ane-Goki1 @CrazyOne @JollyGirl @Doozy @Yipman2 @Feminka22 @Petra777 @eloves @Elena69221 @Nausicaa @Victorian @Wahnsinn @Emy867 @Mr. Right @Скопјетесакам @Salome Се надевам не заборавив никого Секако и до сите што ни дојдоа на гости, најпосебен до @vitamina за убавите зборови вчера, и ти си една најмила прекраснотија, женче!
@Someonespecial !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! убав викенд срценце! Саботатататтататататататататтатататаааааааааааааааааааа со љубов, твоја М,